Preu reduït! Ashwagandha - Pure Encapsulations - 60 càpsules

Ashwagandha - Pure Encapsulations - 60 càpsules

224136

Nou

Complement natural que proporciona un extracte estandarditzat d´Ashwagandha, coneguda per la seva capacitat per ajudar en períodes de tensió nerviosa, promovent la relaxació física i mental.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

26,74€

IVA inclòs

30,55€ IVA inclòs

-12%

0,45 € / ud

Més informació

Ashwagandha Pure Encapsulations

El vostre aliat natural en temps d'estrès, per a una relaxació física i mental òptima.

Què és Ashwagandha Pure Encapsulations?

Ashwagandha Pure Encapsulations és un complement alimentari basat en l' extracte estandarditzat d'Ashwagandha , una planta amb gran tradició en la medicina ayurvèdica.

Cada dosi proporciona un 2,5% d'àcids withalònids, components bioactius que es troben a la planta i són responsables dels seus múltiples beneficis per a la salut. L'Ashwagandha és àmpliament reconeguda per les seves propietats adaptogèniques , és a dir, la seva capacitat per ajudar l'organisme a adaptar-se i resistir situacions d'estrès físic i mental .

Aquesta característica converteix l'Ashwagandha en una excel·lent aliada en temps de tensió nerviosa, ja que contribueix a la relaxació i al benestar general . Amb la vostra ajuda, és possible mantenir un estat de calma i equilibri, reduint els efectes negatius de l'estrès en el nostre organisme i afavorint un adequat funcionament mental.

Ingredients:

Extracte d'ashwagandha (Withania somnifera), agent de càrrega (cel·lulosa microcristal·lina), agent de recobriment (hidroxipropilmetilcel·lulosa)

Composició (2 càpsules):

Extracte d'ashwagandha 1000 mg

Com es fa servir Ashwagandha Pure Encapsulations?

Prendre 2 càpsules diàries amb o entre els àpats.

No prendre durant l'embaràs o la lactància. No ha de ser consumit per nens. El consum d'extracte d'ashwagandha en concentracions massa elevades pot causar diarrea, nàusees i còlics estomacals. Si teniu algun problema de salut o preneu algun medicament, consulteu el vostre professional de la salut abans d'utilitzar aquest complement.

Presentació:

Envàs de 60 càpsules vegetals.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda