Preu reduït! Anti-Stress - Pure Encapsulations - 60 càpsules

Anti-Stress - Pure Encapsulations - 60 càpsules

224143

Nou

Complement alimentari dissenyat per combatre l'estrès, reduir el cansament i la fatiga i mantenir un rendiment mental normal, amb una rica barreja de vitamines, minerals i altres ingredients beneficiosos.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

25,96€

IVA inclòs

30,55€ IVA inclòs

-15%

0,43 € / ud

Més informació

Anti-Stress Pure Encapsulations

Per a un equilibri mental i físic òptim en temps d?estrès.

Què és Anti-Stress Pure Encapsulations?

Anti-Stress de Pure Encapsulations és un complement alimentari complet i potent, formulat específicament per ajudar a combatre els efectes de l'estrès en el cos i la ment .

Aquest complement presenta una rica barreja de vitamines del grup B en forma activa, vitamina C, magnesi, seleni, zinc, ginseng siberià, L-tirosina, taurina i resveratrol, obtingut de Polygonum cuspidatum. Gràcies al seu contingut en àcid pantotènic , aquest producte és especialment útil per reduir el cansament i la fatiga i mantenir un rendiment mental normal .

El ginseng siberià , un adaptogen natural , s'inclou a la fórmula per potenciar la resistència del cos a l'estrès , mentre que el resveratrol proporciona beneficis antioxidants.

El complex de minerals afegits ajuda a mantenir lequilibri electrolític ia mantenir la funció normal del sistema nerviós. Amb la seva combinació d'ingredients, Anti-Stress de Pure Encapsulations és una opció ideal per a qualsevol que busqui suport nutricional per manejar l'estrès de la vida diària.

Ingredients:

Citrat de magnesi, L-tirosina, taurina, agent de recobriment (hidroxipropilmetilcel·lulosa), vitamina C (àcid L-ascòrbic), extracte de Ginseng siberià (Eleutherococcus senticosus (Rupr and Maxim)), agent de càrrega (cel·lulosa microcristal·lina) zinc, extracte de Polygonum (Polygonum cuspidatum Siebold & Zucc.), vitamina C (6-palmitat de L-ascorbil), àcid pantotènic (D-pantotenat càlcic), L-seleniometionina, riboflavina (riboflavina 5'-fosfa B6 (piridoxal 5'-fosfat), tiamina (tiamina clorhidrat), D-biotina.

Composició (per 2 càpsules):

%VRN*
Tiamina 4,2 mg 381,82%
Riboflavina 4,8 mg 342,86%
Àcid pantotènic 18 mg 300%
Vitamina B6 6 mg 428,54%
Vitamina C 150 mg 188%
Biotina 450 µg 900%
Seleni 50 µg 91%
Zinc 15 mg 150%
Magnesi 50 mg 13,33%
L-Tirosina 200 mg **
Extracte de Plygonum 50 mg **
20% Reservatrol 10 mg **
Extracte de Ginseng siberià 105 mg **
0,8% Eleuteròsids 0,84 mg **
Taurina 200 mg **

*VRN: Valors de Referència de Nutrients.
**VRN no establert.

Com es fa servir Anti-Stress Pure Encapsulations?

Prendre 1 càpsula dues vegades al dia entre els àpats.

Si esteu embarassada, en període de lactància, si teniu algun problema de salut o preneu algun medicament, consulteu el vostre professional de la salut abans d'usar aquest complement.

Presentació:

Envàs de 60 càpsules.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda