Preu reduït! Gems of Life Força Vital - Equisalud - 15 ml

Fabricante:

Equisalud Equisalud

Gems of Life Força Vital - Equisalud - 15 ml

223973

Nou

Tònic i regenerador energètic, elaborat amb essències de gemmes i vidres. Envàs 15 ml.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

13,46€

IVA inclòs

14,95€ IVA inclòs

-10%

89,73 € / 100 ml

Més informació

Gems of Life Força Vital Equisalut

Revitalitza la teva energia, harmonitza el teu ésser.

Què és Gems of Life Força Vital Equisalut?

Gems of Life Força Vital és una exquisida barreja d'energia i equilibri , concebuda a partir d' essències de gemmes i vidres.

Aquest preparat actua com un tònic i regenerador energètic , amb l'objectiu de depurar, incrementar i optimitzar la qualitat de les reserves d'energia vital . A través de la seva actuació, harmonitza i reforça les energies físiques, emocionals i mentals , creant una sensació de benestar total.

Elaborat amb la intenció de contribuir a incrementar la reserva d'energia ancestral o energia vital hereditària, aquest producte ajuda en els processos de consolidació i arrelament. Aquesta funció facilita l'estructuració profunda del jo i el sentiment de pertinença. Gems of Life Força Vital afavoreix la fisiologia energètica de la resiliència, la serenitat, la protecció i la desintoxicació, millorant la neteja d'energies electromagnètiques o psíquiques pertorbadores.

Actuant al biocamp - el camp d'energia que envolta i interpenetra el cos-, aquest tònic equilibra la circulació d'energia i contribueix a corregir les pèrdues o fuites relacionades amb grans traumes psíquics o físics i els seus processos de recuperació.

Ingredients:

Infusió vibracional d'essències de gemmes d'aiguamarina, ametista, azurita, calcita ambre, diamant, maragda, fluorita verda, granat, ònix, peridot, robí i sodalita; brandi i aigua de mineralització feble. Conté un 23% dalcohol aprox.

Com es fa servir Gems of Life Força Vital Equisalut?

Prendre 4 gotes cada 4 hores al llarg del dia. Col·locar les gotes preferiblement sota la llengua. Evitar el contacte del comptagotes amb la boca. També es pot aplicar a la part interior dels canells, a les zones de reflexoteràpia, com a ambientador o afegint algunes gotes als banys corporals. Abans de fer servir, agitar el flascó donant-li petits cops a la mà.

Presentació:

Envàs de 15 ml.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda