Preu reduït! Ashwagandha Complex - Nutralie - 60 càpsules

Fabricante:

Nutralie Nutralie

Ashwagandha Complex - Nutralie - 60 càpsules

226501

Nou

Ashwagandha Complex de Nutralie, amb 550 mg d'extracte pur, vegà i natural, enriquit amb Rhodiola Rosea i vitamines B6 i B12 per al benestar total.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

21,17€

IVA inclòs

24,90€ IVA inclòs

-15%

0,35 € / ud

Més informació

Ashwagandha Complex Nutralie

Equilibri i energia natural pel teu dia a dia amb Ashwagandha Complex.

Què és Ashwagandha Complex Nutralie?

L'Ashwagandha Complex de Nutralie és un complement alimentari que incorpora 550 mg d'Ashwagandha KSM-66®, reconegut per la seva qualitat superior i puresa a l'extracte d'arrel d'Ashwagandha, una planta valorada en la medicina ayurvèdica per les seves propietats adaptogèniques i revitalitzants .

Aquesta fórmula és 100% vegana i es distingeix pel mètode d'extracció, lliure d'alcohols i dissolvents químics, garantint la integritat dels seus components actius, com ara els withanòlids, que són essencials per potenciar la vitalitat i el benestar general .

A més, s'enriqueix amb un 3% de Rhodiola Rosea, una planta que complementa l'acció de l'Ashwagandha, i s'enforteix amb vitamines B6 i B12, essencials per al metabolisme energètic i el sistema nerviós , fent d'aquest complement una opció natural i eficaç per millorar la resistència alʻestrès i promoure un equilibri mental i físic.

Ingredients:

Extracte sec Ashwagandha (Withania somnifera (L.) Dunal, planta sencera), agent de recobriment (hidroxipropilmetilcel·lulosa), extracte sec Rodiola (Rhodiola rosea L. arrel), antiaglomerants (estearat de magnesi i diòxid de silici) microcristal·lina), metilcobalamina (vitamina B12), clorhidrat de piridoxina (vitamina B6).

Composició:

Quantitat de nutrients per dosi diària recomanada Per 1 càpsula VRN* %
Vitamina B6 0,8 mg 57,14%
Vitamina B12 1,3 µg 52%
Ashwagandha Withanòlids 550 mg 27,5 mg
Rodiola Rosavines Salidròsids 60 mg 1,8 mg 0,6 mg

*Valor de referència nutricional.

Com es fa servir Ashwagandha Complex Nutralie?

Prendre 1 càpsula al dia amb un got daigua.

Presentació:

Envàs de 60 càpsules.

Brand

Des de 2018, Nutralie s'ha dedicat a transformar i millorar el sector dels suplements alimentaris mitjançant fórmules completes, enfocades en el benestar integral de les persones. La missió de Nutralie és acompanyar els seus clients en el camí cap a un benestar que millora tant la salut física com mental, permetent gaudir plenament de la vida.


Nutralie, suplements d'avantguarda


Amb una ferma creença en la importància dels petits moments, com gaudir d'un viatge amb amics, llegir un llibre a la platja, practicar ioga o simplement desconnectar en la natura, Nutralie busca que els seus clients es sentin bé per dins i per fora, promovent un estat de benestar complet.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda