Preu reduït! Kowi Xampú Pells Sensibles Sòlid - Kowi Nature - 70 grams

Fabricante:

Kowi Nature Kowi Nature

Kowi Xampú Pells Sensibles Sòlid - Kowi Nature - 70 grams

221609

Nou

Xampú sòlid natural per a pells sensibles de gossos i gats, ideal per a totes les races.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

8,93€

IVA inclòs

10,50€ IVA inclòs

-15%

12,76 € / 100 g

Més informació

Kowi Xampú Pells Sensibles Sòlid Kowi Nature

Suavitat i cura per a pells sensibles.

Què és el Kowi Xampú Pells Sensibles Sòlid Kowi Nature?

Kowi Xampú Pells Sensibles Kowi Nature és un xampú sòlid dissenyat específicament per a gossos i gats amb pells sensibles o propenses a irritacions .

Aquest producte està elaborat amb ingredients naturals, garantint una neteja suau i efectiva sense substàncies tòxiques . La seva fórmula calmant i reestructurant és ideal per a cadells i apta per a totes les races.

A més, el pH del xampú ha estat ajustat específicament per satisfer les necessitats dermatològiques de gossos, gats i cadells, assegurant una higiene òptima i respectuosa amb la pell delicada.

Ingredients:

Sodium Coco-Sulfate, Kaolin, Citric Acid, Aqua, Glycerin, Civada Sativa Kernel Flour, Butyrospermum Parkii Butter, Argania Spinosa Kernel Oil, Cocos Nucifera Oil, Olea Europaea Fruit Oil, Helianthus Annuus Seed Oil, Calendula O.

Com s'aplica el Kowi Xampú Pells Sensibles Sòlid Kowi Nature?

Aplicar el producte sobre els cabells prèviament humit, fer massatges i deixar actuar de 2 a 3 minuts i aclarir. Depenent del grau de brutícia, es pot repetir l'operació.

Presentació:

Envàs 70 grams.

Brand

Amb més de tres dècades d'experiència en la fabricació de complements alimentaris per a humans, els laboratoris Pinisan han donat un pas endavant per crear alguna cosa especial per a KoKo i WiKo, les seves adorables mascotes. Durant aquest temps, en el laboratori, s'han desenvolupat productes amb ingredients naturals per millorar el benestar humà. Per què no estendre aquesta filosofia als nostres fidel amics? Així neix Kowi Nature.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda