Nou Kicardio - Kiroot - 60 perles

Fabricante:

Kiroot Kiroot

Kicardio - Kiroot - 60 perles

226801

Nou

Omega 3 Kicardi de Kiroot, ric en EPA i complementat amb vitamina E i coenzim Q10 per a la salut del cor.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

48,00€

IVA inclòs
0,80 € / ud

Més informació

Kicardio Kiroot

Cor fort, protecció cel·lular avançada.

Què és Kicardio Kiroot?

Omega 3 Kicardi de Kiroot és un complement alimentari formulat amb oli de peix en forma de triglicèrids , destacant pel seu alt contingut en àcids grassos Omega 3 , amb un predomini d'EPA .

Aquesta composició és essencial per al funcionament normal del cor, amb el suport addicional del DHA . A més, inclou vitamina E , un antioxidant potent que protegeix les cèl·lules contra el dany oxidatiu . La fórmula s'enriqueix amb coenzim Q10 , coneguda pels seus beneficis en la producció d' energia cel·lular i salut cardiovascular . Aquest producte és ideal per als que busquen donar suport a la seva salut cardíaca de manera integral.

Ingredients:

Oli de peix OMEGATEX®6020TG, GELITA® EC gelatina bovina*, coenzim Q10 (ubiquinona), humectants (sorbitol* i glicerina*), vitamina E (D-alfa-tocoferol), aigua*.

*Components de la perla

Com es fa servir Kicardio Kiroot?

Prendre dues (2) perles al dia després d'un dels àpats amb un got d'aigua, o segons les indicacions del professional de la salut. No excedeixi la dosi diària recomanada.

Presentació:

Envàs de 60 perles.

Brand

Kiroot: energia i vida a través de les arrels. Això ofereix Kiroot, una cura de la salut des de l'interior, respectant al màxim el que som com a ésser humà: un equilibri òptim entre la salut i la vida moderna, on el benestar va més enllà de l'absència de malaltia.


El principi energètic i espiritual de Kiroot


Fem referència al principi energètic i espiritual, a l'essència divina que forma part de tot ésser viu que confereix vida al que és inert.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 14/05/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda