Preu reduït! Oleomega 7 - Mundonatural - 120 perles

Fabricante:

Mundonatural Mundonatural

Oleomega 7 - Mundonatural - 120 perles

177866

Nou

Oli de arç groc amb Omega 7 i vitamina A per a la salut de la pell i mucoses. Nutrició i protecció natural.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

25,93€

IVA inclòs

30,50€ IVA inclòs

-15%

0,22 € / ud

Més informació

Oleomega 7 Mundonatural

Bellesa i salut, nodrides per la natura.

Què és Oleomega 7 Mundonatural?

Oleomega 7 de Mundonatural és un complement alimentari elaborat a partir de l'oli d'arç groc, reconegut pel seu alt contingut d'Omega 7 (33%), i enriquit amb vitamina A .

Aquest producte destaca per la seva versatilitat i eficàcia en el suport a la salut de les mucoses i la pell, gràcies a la seva rica composició en àcids grassos essencials com el linolènic (Omega 3), linoleic (Omega 6), oleic (Omega 9), i una potent barreja d'antioxidants naturals , incloent tocoferols i tocotrienols.

La sinergia d'aquests components fa d'Oleomega 7 una eina valuosa en la nutrició i protecció de les membranes epitelials, contribuint significativament al manteniment d'una pell saludable i al funcionament òptim de les mucoses .

La vitamina A , per la seva banda, reforça aquest efecte en contribuir al manteniment de les mucoses i de la pell en condicions normals, recolzant la visió, el sistema immune i la reproducció .

Oleomega 7 és, doncs, una elecció excepcional per a aquells que busquen un complement natural i efectiu per promoure el benestar integral del seu organisme.

Ingredients:

Per dues perles: Oli d'Espí groc (Hippophae rhamnoides L. – 33% Omega 7): 1000 mg. Palmitat de Retinil 0,4 mg (120 mcg Retinol, 15% VRN* Vitamina A). Perla: Gelatina i humectant (glicerina).

Com es fa servir Oleomega 7 Mundonatural?

Prendre dues perles al dia, una al matí i una altra a la nit.

Presentació:

Envàs de 120 perles de 704 mg.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 14/05/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda