No hi ha productes
Ho compro
205045
Nou
Especialment cuidat en la seva elaboració i selecció per obtenir la millor qualitat i puresa. Envàs de 100 perles.
Lliurament: 1 - 5 dies
Atenció: resten poques unitats!
Data de disponibilitat:
Especialment cuidat en la seva elaboració i selecció per obtenir la millor qualitat i puresa.
Innombrables investigacions científiques han evidenciat, en el context d'una nutrició equilibrada, que els àcids grassos Omega 3 EPA i DHA són importants per a l'organisme, ja que intervenen en funcions vitals.
No obstant això, el nostre organisme no és capaç de sintetitzar els àcids grassos Omega 3 , per això els hem de consumir diàriament a través de la dieta i suplements.
Els EPA i DHA contribueixen al funcionament normal del cor, de la tensió arterial i els nivells de triglicèrids.
El DHA contribueix a mantenir el bon funcionament del cervell i al manteniment de la visió en condicions òptimes.
L'oli Omega 3 es comença a oxidar fàcilment en contacte amb l'oxigen, els metalls, la llum i la calor.
Aquest Omega 3 conté la quantitat de Vitamina E suficient per prevenir loxidació dins de l'envàs.
El cos tendeix a oxidar l'oli de peix i calen dosis elevades de Vitamina E per impedir aquesta oxidació.
La vitamina E és liposoluble i essencial per a l'organisme, actuant com a antioxidant que protegeix els àcids grassos.
Contribueix a tenir cura de l'organisme de la formació de molècules tòxiques resultants del metabolisme natural, com de les introduïdes per les vies respiratòries o bucals.
L'absorció de la vitamina E és relativament pobra, aproximadament només del 20% al 40% de la ingesta és absorbida, depèn de la capacitat per digerir i absorbir els lípids amb ells l' Omega 3 .
La seva acció antioxidant dels lípids, especialment dels poliinsaturats a què torna innocus, és molt important com a contribució preventiva de l' arteriosclerosi.
En general, la vitamina E té un efecte beneficiós sobre l'activació de la circulació perifèrica, augmentant i estenent els canals de circulació col·lateral.
Tant la bilis com els enzims pancreàtics són essencials per a la seva absorció.
Es diposita lentament al fetge, als músculs i principalment al teixit adipós.
S'absorbeix a través de les parets de l'intestí, on, en combinació amb els greixos, es converteix en quilomicrons, distribuïts per tot l'organisme.
Gairebé tota està recollida a les lipoproteïnes d'alta i baixa densitat.
El seu paper principal consisteix a actuar com a barrera dels radicals lliures.
La vitamina E és el millor antioxidant de la superfície cel·lular i afavoreix lemmagatzematge de la vitamina A.
Una molècula de vitamina E pot ser utilitzada una vegada i una altra i actua com a protecció davant una molècula de 1000 radicals lliures.
És una vitamina que va a la recerca de la malaltia i se sap que contribueix a prevenir diversos trastorns.
S'ha demostrat que l'absorció de la Vitamina E es veu dificultat per la presa d' Omega 3 , per aquest motiu hem decidit aportar una important quantitat d'aquesta vitamina i contribuir a compensar aquesta possible mancança.
Oli de peix (18% EPA / 12% DHA) 2000 mg, Gelatina*, Humectant (Glicerina)* i Vitamina E Natural (D-alfatocoferol, 67%) 40 mg.
Conté peix
*Components de la perla.
Prendre 1 o 2 perles al dia, preferiblement amb els àpats.
Envàs de 100 perles de 1350 mg.
Codi de descompte
Promoció vàlida fins al 30/04/2024
Més informació
Informació