Preu reduït! Omega 3 Complex - Nutralie - 60 càpsules

Fabricante:

Nutralie Nutralie

Omega 3 Complex - Nutralie - 60 càpsules

226513

Nou

Omega 3 Complex de Nutralie, amb oli de peix, EPA, DHA i vitamines E i D3, recolza la salut cardiovascular, cerebral i òssia.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

16,92€

IVA inclòs

19,90€ IVA inclòs

-15%

0,28 € / ud

Més informació

Omega 3 Complex Nutralie

Nodreix el teu cos i ment amb la força natural de l'Omega 3 Complex.

Què és Omega 3 Complex Nutralie?

L'Omega 3 Complex de Nutralie és un complement alimentari formulat amb oli de peix blau d'alta qualitat, proporcionant una rica font d'EPA i DHA, àcids grassos essencials a l'Omega 3 .

Aquests components són coneguts per la seva contribució a la salut cardiovascular, la funció cerebral i la visió . La inclusió de vitamines E i D3 a la fórmula reforça els beneficis de l'Omega 3 , amb la vitamina E actuant com un potent antioxidant que protegeix les cèl·lules del dany oxidatiu , i la vitamina D3, essencial per al manteniment d'ossos i dents saludables, així com per al funcionament normal dels músculs i el sistema immunològic . Omega 3 Complex està dissenyat per a persones que busquen millorar el benestar general i mantenir un estil de vida saludable, complementant la seva dieta amb nutrients essencials.

Ingredients:

Oli de peix, Càpsula (agent de recobriment: gelatina, humectant (glicerina), aigua), D-Alfa-Tocoferol (vitamina E), colecalciferol (vitamina D).

Composició:

Quantitat de nutrients per dosi diària recomanada Per 2 softgels VRN* %
Vitamina E 24 mg 200%
Vitamina D 10 µg 200%
Oli de peix
Omega 3
EPA (Àcid eicosapentaenoic)
DHA (Àcid docosahexaenoic)
1963,6 mg
1433,4 mg
903,26 mg
353,44 mg

*Valor de referència nutricional.

Com es fa servir Omega 3 Complex Nutralie?

Prendre 2 softgels al dia amb un got daigua.

Presentació:

Envàs de 60 càpsules toves.

Brand

Des de 2018, Nutralie s'ha dedicat a transformar i millorar el sector dels suplements alimentaris mitjançant fórmules completes, enfocades en el benestar integral de les persones. La missió de Nutralie és acompanyar els seus clients en el camí cap a un benestar que millora tant la salut física com mental, permetent gaudir plenament de la vida.


Nutralie, suplements d'avantguarda


Amb una ferma creença en la importància dels petits moments, com gaudir d'un viatge amb amics, llegir un llibre a la platja, practicar ioga o simplement desconnectar en la natura, Nutralie busca que els seus clients es sentin bé per dins i per fora, promovent un estat de benestar complet.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 14/05/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda