Preu reduït! Artifin - Mundonatural - 60 càpsules

Fabricante:

Mundonatural Mundonatural

Artifin - Mundonatural - 60 càpsules

177348

Nou

Glucosamina, condroitina, cúrcuma, pebre negre i vitamina C per al suport articular i la formació de col·lagen.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

28,76€

IVA inclòs

35,95€ IVA inclòs

-20%

0,48 € / ud

Més informació

Artifin Mundonatural

Mobilitat i força per a les teves articulacions, de manera natural.

Què és Artifin Mundonatural?

Artifin de Mundonatural és un complement dissenyat per donar suport a la salut articular, combinant ingredients claus com sulfat de glucosamina i condroitina, cúrcuma, pebre negre i vitamina C.

Aquesta formulació sinèrgica està dissenyada per mantenir el funcionament òptim d'ossos i cartílags, aprofitant les propietats antiinflamatòries i antioxidants de la cúrcuma i el pebre negre, que també millora l'absorció dels altres components .

La glucosamina i la condroitina són substàncies fonamentals per a l'estructura del cartílag, oferint suport i resistència. La vitamina C , d'altra banda, és essencial per a la síntesi de col·lagen, un component clau del teixit connectiu a les articulacions.

Artifin és ideal per a persones que busquen una solució natural per promoure la mobilitat, reduir la incomoditat articular i enfortir les articulacions i ossos .

Ingredients:

Per dues càpsules: Sulfat de glucosamina potàssica (CRUSTACI) 600mg, Sulfat de condroitina (PEIX) 400mg, Extracte sec de Curcuma (Curcuma llarga L, 95% Curcuminoides) 400mg (380mg de Curcuma um cuspidatum Siebold & Zucc., 25% Resveratrol) 100mg (25mg de Resveratrol), Antiaglomerant (Estearat de magnesi), Agent de càrrega (Cel·lulosa microcristal·lina), Vitamina C (Àcid L-ascòrbic) 12mg (15%VRN*), de silici) i Extracte sec de Pebre (Piper nigrum L., 95% Piperina) 4mg (3,8mg de Piperina). Càpsula vegetal (Agent de recobriment (Hidroxipropilmetilcel·lulosa)).*%VRN: Valors de Referència de Nutrients.

Com es fa servir Artifin Mundonatural?

Prendre dues càpsules al dia al matí.

Presentació:

Envàs de 60 càpsules.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda