Preu reduït! Artiòptim Origins - Herbora - 60 càpsules

Fabricante:

Herbora Herbora

Artiòptim Origins - Herbora - 60 càpsules

213048

Nou

Complement amb glucosamina, musclo de llavi verd, MSM, harpagofit i cúrcuma per al suport integral de les articulacions.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

20,70€

IVA inclòs

24,35€ IVA inclòs

-15%

2,07 € / 100 ml

Més informació

Artiòptim Origins Herbora

Mobilitat i benestar articular amb el poder de la natura.

Què és Artiòptim Origins Herbora?

ArtiOptim Origins de Herbora és un complement alimentari avançat, formulat amb una potent barreja d'ingredients naturals destinats a donar suport a la salut articular i millorar la mobilitat .

Cada dosi de 4 càpsules proporciona 1000 mg de glucosamina vegetal de Boswelia serrata , coneguda per les seves propietats antiinflamatòries , juntament amb 400 mg de Musclo de llavi verd , font rica en omega-3 i nutrients essencials per a la cura de les articulacions .

Incorpora també 300 mg de MSM, un compost de sofre que afavoreix l'estructura del teixit connectiu, i 200 mg de Harpagofito, valorat pel seu efecte en la reducció del dolor articular . La fórmula es completa amb 120 mg de Cúrcuma, amb alt contingut de curcumina, un potent antiinflamatori ; Aloe vera, Silici orgànic de Bambú, que contribueix a la regeneració del teixit connectiu; Àcid hialurònic, essencial per a la lubricació articular; Vitamina C, que estimula la formació de col·lagen; i Seleni, un antioxidant que protegeix les cèl·lules del dany oxidatiu.

ArtiOptim Origins és l'aliat perfecte per a aquells que busquen mantenir les seves articulacions saludables i millorar-ne la qualitat de vida.

Ingredients:

Per 4 Càpsules:

Glucosamina vegetal de Boswelia serrata 1000 mg, Musclo de llavi verd (Perna canaliculus) (mol·luscs i peix) 400 mg, MSM (Metil Sulfonil Metà) 300 mg, Harpagòfit ES (>2.5% harpagòsids) (Harpagophytumcum0 (>95% curcumina) (Curcuma longa) 120 mg, Aloe vera ES (200:1) 40 mg, Silici orgànic de Bambú (>75% sílice) (Bambusa arundinaea) 20 mg, Àcid hialurònic (>45% àcid glucurònic) 18 mg, Vitamina C (àcid ascòrbic) 80 mg (100% VRN), Seleni 55 mcg (55% VRN).
VRN: Valor de referència de nutrients

Altres Ingredients:

Cel·lulosa microcristal·lina, fosfat càlcic i magnesi estearat.

Com es fa servir Artiòptim Origins Herbora?

Es recomana prendre de 2 a 4 càpsules al dia. Al matí ia la nit després d'esmorzar i sopar.

Presentació:

Envàs de 60 càpsules vegetals de 699 mg.

Brand


La marca Herbora es dedica de manera exclusiva a la dietètica des de 1981.


Herbora comercialitza complements alimentaris a base de productes naturals


Herbora destaca per buscar sempre la innovació en cada producte. Els seus components es presenten en gran varietat de formulacions i formes farmacèutiques: càpsules, comprimits, vials, ampolles, infusions, granulats, barretes, xarops, etc. Disposen de fórmules aptes per a nens, adults, tercera edat i per a persones sensibles com intolerants a la lactosa, diabetis mellitus i celíacs. Treballen amb una quantitat mínima de cada ingredient, per assegurar el màxim efecte. A cada producte es crea una barreja sinèrgica entre els seus components, aconseguint ampliar a el màxim l'activitat dels ingredients i mantenint de forma constant i efectiva la concentració de cada un d'ells. Depenent del producte i la seva funció, usen l'envasat més apropiat, alhora que preserven la seva total integritat, per evitar possibles alteracions físiques, químiques i microbiològiques en les seves propietats.


Més

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda