Preu reduït! Tendiplus - Mundonatural - 90 càpsules

Fabricante:

Mundonatural Mundonatural

Tendiplus - Mundonatural - 90 càpsules

220173

Nou

Magnesi, vitamines B i Zinc per a la salut muscular, òssia i del sistema nerviós. Millora energia i metabolisme.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

15,94€

IVA inclòs

18,75€ IVA inclòs

-14%

0,18 € / ud

Més informació

Tendiplus Mundonatural

Força i equilibri pel teu cos, de dins cap a fora.

Què és Tendiplus Mundonatural?

TendiPlus de Mundonatural és un complement alimentari formulat amb una combinació sinèrgica de magnesi en la seva forma de bisglicinat, vitamines del complex B i zinc, dissenyat per recolzar el benestar muscular i nerviós .

El magnesi bisglicinat és triat per la seva alta biodisponibilitat i absorció , contribuint eficaçment al funcionament normal dels músculs i del sistema nerviós, així com al metabolisme energètic normal i al manteniment dels ossos en condicions òptimes .

El complex de vitamines B , incloent B1, B2, B3, B5, B9 i B12, juga un paper crucial en nombrosos processos fisiològics, incloent la reducció del cansament i la fatiga, i el suport al metabolisme energètic . El zinc, per la seva banda, és essencial per a la síntesi normal de proteïnes i contribueix al manteniment de la salut òssia.

TendiPlus és ideal per a persones actives, esportistes o qualsevol individu que busqui nodrir el seu cos de manera integral, recolzant la salut muscular, òssia i del sistema nerviós .

Ingredients:

Per 2 càpsules: Bisglicinat de Magnesi (Magnesi 300 mg 80% VRN*), Gluconat de Zinc 6,66 66,6% VRN), Niacina (Nicotinamida) 36 mg 225%VRN , àcid pantotènic (D-pantoten 200% VRN, agent de càrrega (cel·lulosa microcristal·lina), antiaglomerants (Estearatp de magnesi i Diòxid de silici), Vitamina B6 (Clorhidrat de piridoxina) 3,20mg 234,3% VRN) , Riboflavina (Vitamina B2) ,5% VRN), Vitamina B1 (Clorhidrat de Tiamina) 2,20mg 200%VRN, Àcid fòlic (Àcid pteroilmonoglutàmic) 2,66 mcg 133% VRN) i Vitamina B12 (Cianocobalamina) 2 mcg 4 Agent de recobriment (hidroxipropilmetilcel·lulosa) *VRN= Valor de Referència de Nutrients.

Com es fa servir Tendiplus Mundonatural?

Prendre 1 – 2 càpsules al dia repartida als àpats principals. Quantitat diària recomanada: Dues càpsules al dia.

Presentació:

Envàs de 90 càpsules de 938 mg.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda