Preu reduït! Cotidierbe - Equilibri intestinal - Specchiasol - 45 comprimits

Fabricante:

Specchiasol Specchiasol

Cotidierbe - Equilibri intestinal - Specchiasol - 45 comprimits

157066

Nou

Remei ideal que ajuda a el flux intestinal i el restrenyiment de manera menys dràstica que els laxants químics convencionals. Envàs de 45 comprimits.

Més detalls

En aquests moments no tenim estoc d'aquest producte

8,11€

11,11€

-27%

0,18 € / ud

Més informació

Cotidierbe - Equilibri Intestinal

Útil per afavorir el trànsit intestinal.

Què és el Cotidierbe - Equilibri Intestinal de Specchiasol de 45 comprimits?

La línia Cotidierbe inclou quatre productes d'herbes medicinals amb glucòsids antraquinònics i un suplement d'aliment osmòtic prebiòtic. És un remei ideal que ajuda a el flux intestinal i el restrenyiment de manera menys dràstica que els laxants químics convencionals, que, com s'ha assenyalat, poden crear dependència.

ingredients:

Agents de càrrega: cel·lulosa, fosfat de calci bibásico; Sen (Cassia acutifolia Delile) beines és, titulat a el 6% en derivats hidroxiantracènics, Ruibarbre (Rheum palmatum L.) arrel és titulat a el 5% en derivats hidroxiantracènics, Aloe (Aloe barbadensis Mill.) Suc és titulat a l'19% en derivats hidroxiantracènics , Fràngula (Rhamnus frangula L.) escorça és titula a l'20% en derivats hidroxiantracènics, agents antiaglomerants: mono i diglicèrids dels àcids, diòxid de silici, Sales magnèsiques d'àcids grassos; Malva (Malva sylvestris L.) full pm, midó de blat de moro, Closca (Rhamnus purshiana DC) escorça és titulat a l'11% derivats hidroxiantracènics, Sen (Cassia angustifolia M.Vahl.) Full pm titulada a l'2.5% en derivats hidroxiantracènics, Claus de olor (Eugènia caryophyllata Thymb.) brots florals pm, Canela (Cinnamomum zeylanicum Blume) escorça pm

Com es pren el Cotidierbe - Equilibri Intestinal?

Es recomana prendre d'1 o 2 comprimits a la nit.

presentació:

Envàs de 45 comprimits.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 2/11/2021

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda