Preu reduït! Redutrim Pro - Marnys - 60 càpsules

Fabricante:

Marnys Marnys

Redutrim Pro - Marnys - 60 càpsules

163960

Nou

Amb 2.000 milions de bacteris viables per gram, per al benestar intestinal.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

18,58€

IVA inclòs

23,70€ IVA inclòs

-21%

0,31 € / ud

Més informació

Redutrim Pro

Ferments làctics i fibra vegetal, parella perfecta per a la flora intestinal

Què és Redutrim Pro?

És un complement alimentari resultat d'una selecció i combinació d'ingredients a base de Ferments Làctics, contenint 2.000 milions de bacteris (Lactobacillus, Bifidobacterium) viables per gram, fibra purificada de patata, fructooligosacàrids i midó fermentat d'arròs, que ajuden a l'benestar intestinal.

És un suplement ideal per a aquelles persones adultes que vulguin atendre el seu benestar intestinal, amb l'associació perfecta de Ferments Làctics, Fibra i Enzims Digestives.

Associació sinèrgica d'ingredients que aporten propietats per al benestar intestinal per:

  • Els Fructooligosacàrids (FOS) són carbohidrats amb ampli ús en nutrició per la seva baixa absorció, capacitat d'endulzamiento i efecte positiu sobre la flora intestinal. La Inulina són diverses molècules de fructosa unides, que no es descompon en el tracte gastrointestinal humà superior, ajudant en molts casos amb l'absorció dels minerals. La Inulina, procedent de la xicoira (escarola) contribueix a la normal funció intestinal.
  • Els Fructooligosacàrids (FOS) en MARNYS® Redutrim Pro, contenen un 90% de Inulina (grau de polimerització de 8-60).
  • Els Ferments Làctics corresponen a soques de Bifidobacterium i Lactobacillus, les quals són bacteris comuns dins de l'tracte gastrointestinal. Les seves propietats metabòliques contribueixen a el benestar intestinal i valor nutricional dels productes alimentaris, a l'gust, olor, textura, característiques sensorials.
  • La Fibra de Patata, conté 70-75% de fibra dietària en MARNYS® Redutrim Pro, sent una opció d'elecció per ajudar els processos digestius.
  • El Midó d'Arròs a MARNYS® Redutrim Pro és un complex multi-enzimàtic format per 5 enzims: Amilasa, Proteasa, lactasa, Lipasa i Cel·lulasa. Aquests enzims tenen reconegudes propietats digestives, i es troben naturalment en la saliva, en el suc gàstric, en el suc pancreàtic i en les secrecions intestinals.

No necessita ser conservat a la nevera.

Ingredients:

Barreja de ferments làctics * (2000 milions), fibra purificada de patata, fructooligosacàrids, midó fermentat d'arròs ** i cel·lulosa microcristal·lina.

* Lactococcus lactis, Lactobacillus paracasei, Lactobacillus plantarum, Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus salivarius, Bifidobacterium lactis, Enterococcus faecium

** Conté diversos enzims (amilasa, proteasa, lactasa, lipasa i celulasa).

Composició càpsula vegetal: hipromelosa.

Com es pren Redutrim Pro?

Prendre 2 càpsules abans de l'esmorzar i 2 càpsules abans del sopar.

Presentació:

Envàs de 60 càpsules vegetals.

Brand


Marnys és la teva marca d'olis essencials, aliments saludables, complements nutricionals i bellesa natural.


Marnys i els seus productes naturals per a la teva pell i el teu benestar interior


Marnys compta amb un ampli equip d'experts que es preocupen per la qualitat de les seves matèries primeres, la innovació i la tecnologia. Per a ells, principis clau per a l'elaboració i distribució de les seves més de 400 productes naturals.


Més

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda