Preu reduït! Calmant de Pell Lavanda Bio - Flora - 20 ml

Fabricante:

Flora Flora

Calmant de Pell Lavanda Bio - Flora - 20 ml

155445

Nou

Roll-on natural i efectiu per alleujar picades, cremades i irritacions de la pell amb Meravella Blava, oli d'ametlles dolces i oli essencial de Lavanda.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

10,09€

IVA inclòs

10,99€ IVA inclòs

-8%

50,45 € / 100 ml

Més informació

Calmant de Pell Lavanda Bio Flora

Alleugeriment natural i ràpid per a la teva pell.

Què és Calmant de Pell Lavanda Bio Flora?

El Calmant de Pell Lavanda Bio Flora és un potent i natural remei en format de roll-on per alleujar picades, cremades i altres irritacions de la pell .

Compost per Meravella Blava, un potent ingredient amb propietats antiinflamatòries, oli d'ametlles dolces, conegut per la seva capacitat per afavorir la regeneració de la pell i oli essencial pur de Lavanda, famós per les seves propietats equilibrants.

Aquesta combinació única d'ingredients actius proporciona un alleugeriment immediat de la picor i la inflamació, ajudant la pell a curar de manera més eficient . Aquest producte és adequat per a tot tipus de pell i és un indispensable per tenir a la farmaciola de primers auxilis a casa o per portar amb tu a les teves aventures a l'aire lliure.

Ingredients:

Prunus amygdalus dulcis oil*, Lavandula hybrida oil*, Lavandula officinalis flower oil*, Lavandula spica oil*, Linalool, Limonene.

INGREDIENTS DESCRIPTIUS: Oli essencial de Lavanda** i oli d'ametlles*.

Les plantes marcades amb * provenen de cultius ecològics.

Les plantes marcades amb ** provenen de cultius biodinàmics i aval de garantia Demeter.

Com es fa servir Calmant de Pell Lavanda Bio Flora?

Aplicar el roll-on calmant de FLORA sobre la part a tractar diverses vegades al dia.

Presentació:

Envàs de 20 ml.

Especificacions

CaracterístiquesProducte Bio

Brand


Salute E Benessere


La princesa que vessa el perfum


Al 1989, quan va néixer FLORA, es va sentir immediatament la necessitat d'identificar-la amb un símbol que expressés passió, elegància, cura i amor per la feina i que al mateix temps manifestés alguna cosa extremadament valuosa, tan valuosa com són les gotes d'olis essencials, riques en propietats beneficioses, obtingudes de fulles, flors, llavors, fruits... Aquest va ser el «mantra» que va guiar en la recerca d'alguna cosa especial, que ha servit durant tots aquests anys per a crear productes de benestar per a tots, per a amics i per a clients. I allà va haver-hi una revelació... «FLORA»... el nom significatiu, la representació d'aquesta promesa d'unió eterna amb la Natura.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda