Preu reduït! Recàrrega Difusor Antimosquits - Flora - 25 ml

Fabricante:

Flora Flora

Recàrrega Difusor Antimosquits - Flora - 25 ml

169332

Nou

Combina plantes aromàtiques per a un repel·lent 100% natural i efectiu. Lliure de substàncies tòxiques i perfums sintètics.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

13,73€

IVA inclòs

14,95€ IVA inclòs

-8%

54,92 € / 100 ml

Més informació

Recàrrega Difusor Antimosquits Flora

Natural i eficaç per mantenir els mosquits a ratlla.

Què és Recàrrega Difusor Antimosquits Flora?

La Recàrrega per a Difusor Antimosquits Flora és una solució eficaç i natural per mantenir els mosquits lluny del teu espai . Aquesta recàrrega utilitza una combinació efectiva de plantes aromàtiques per espantar els insectes, alhora que purifica l'ambient amb el seu aroma fresc i agradable.

Lliure de substàncies tòxiques i perfums sintètics, aquesta recàrrega per a difusor és 100% natural , oferint una protecció segura i amigable per a l'ambient. Usar-la és fàcil: simplement inserta-la al teu difusor elèctric Flora i gaudeix d'un ambient lliure de mosquits.

Ingredients:

Aceites esenciales 100% puros de Albahaca (Ocimum basilicum), Citronella (Cymbopogon nardus), Eucalipto (Eucalyptus globulus), Garofano chiodi (Eugenia caryophyllata), Geranio (Pelargonium graveolens), Lavanda (Lavandula hybrida), Litsea (Litsea cubeba).

Com es fa servir Recàrrega Difusor Antimosquits Flora?

Col·locar la recàrrega antimosquits al difusor elèctric de FLORA i ajustar en la posició adequada.

No toqueu el difusor amb les mans humides durant el funcionament. Assegureu-vos que la tensió elèctrica coincideix amb la del difusor antimosquits.

Mantenir fora de labast dels nens. No ingerir.

Presentació:

Envàs de 25 ml.

Brand


Salute E Benessere


La princesa que vessa el perfum


Al 1989, quan va néixer FLORA, es va sentir immediatament la necessitat d'identificar-la amb un símbol que expressés passió, elegància, cura i amor per la feina i que al mateix temps manifestés alguna cosa extremadament valuosa, tan valuosa com són les gotes d'olis essencials, riques en propietats beneficioses, obtingudes de fulles, flors, llavors, fruits... Aquest va ser el «mantra» que va guiar en la recerca d'alguna cosa especial, que ha servit durant tots aquests anys per a crear productes de benestar per a tots, per a amics i per a clients. I allà va haver-hi una revelació... «FLORA»... el nom significatiu, la representació d'aquesta promesa d'unió eterna amb la Natura.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda