Preu reduït! Spray Antimosquits Corporal Bio - Flora - 100 ml

Fabricante:

Flora Flora

Spray Antimosquits Corporal Bio - Flora - 100 ml

169795

Nou

Protecció natural contra les picades de mosquits amb una barreja única de plantes aromàtiques. Aquest producte és 100% natural, sense parabens, perfums sintètics, colorants ni tòxics.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

16,39€

IVA inclòs

16,90€ IVA inclòs

-3%

16,39 € / 100 ml

Més informació

Spray Antimosquits Corporal Bio Flora

El teu aliat natural contra les picades de mosquits.

Què és Spray Antimosquits Corporal Bio Flora?

El Spray Antimosquits Corporal Bio Flora proporciona una protecció eficaç i completament natural contra les picades de mosquits . Aquest esprai corporal utilitza una barreja única de plantes aromàtiques , famoses per les seves propietats repel·lents d'insectes.

A més de ser efectiu, aquest producte també és segur i saludable per a la pell, ja que està lliure de parabens, perfums sintètics i colorants. El Spray Antimosquits Corporal Bio Flora s'enorgulleix de ser 100% natural , sense components tòxics.

La fórmula de l'esprai també té una aroma fresca i agradable , cosa que converteix l'aplicació del producte en un plaer sensorial. Aquest producte és una solució ideal per a aquelles persones que busquen un repel·lent de mosquits natural i eficaç que també sigui amable amb la pell.

Ingredients:

Alcohol Denat., Litsea cubeba fruit oil*, Lavandula hybrida oil (*)(**), Melalaeuca alternifolia leaf oil*, Cymbopogon nardus oil*, Ocimum basilicum oil*, Pelargonium graveolens oil*, Mentha arvensis oil*, Eu , Carapa guaianensis oil, Melia azadirachta indica seed oil*, Tocopherol, Linalool, Eugenol, Limonene, Geraniol, Citronellol.

* Ingredients procedents de cultius ecològics controlats.

** Ingredients procedents de cultius biodinàmics, amb aval Demeter.

Com es fa servir Spray Antimosquits Corporal Bio Flora?

Vaporitzar sobre les parts del cos interessades a protegir dels molestos mosquits, es pot aplicar diverses vegades al dia, durant llargs períodes de temps. Adequat per a tot tipus de pell. Ràpida absorció, no és greixosa. Agitar bé, abans de fer servir.

ÚS INFANTIL: Es recomana utilitzar el productes en nens/es més grans de 12 mesos. Per a nens menors d'un any, aplicar a la roba o al cotxet, cabàs, etc. No taca, per la qual cosa quedaran igualment protegits sense aplicar-ho a la pell evitant qualsevol tipus de reacció.

Realitzar test de tolerància en cas de pells sensibles.

Presentació:

Envàs de 100 ml.

Especificacions

CaracterístiquesProducte Bio

Brand


Salute E Benessere


La princesa que vessa el perfum


Al 1989, quan va néixer FLORA, es va sentir immediatament la necessitat d'identificar-la amb un símbol que expressés passió, elegància, cura i amor per la feina i que al mateix temps manifestés alguna cosa extremadament valuosa, tan valuosa com són les gotes d'olis essencials, riques en propietats beneficioses, obtingudes de fulles, flors, llavors, fruits... Aquest va ser el «mantra» que va guiar en la recerca d'alguna cosa especial, que ha servit durant tots aquests anys per a crear productes de benestar per a tots, per a amics i per a clients. I allà va haver-hi una revelació... «FLORA»... el nom significatiu, la representació d'aquesta promesa d'unió eterna amb la Natura.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda