Preu reduït! Calmant Picades Mosquits Bio - Flora - 20 ml

Fabricante:

Flora Flora

Calmant Picades Mosquits Bio - Flora - 20 ml

183693

Nou

Alleugereix immediatament la picor causada per les picades d'insectes. Apte per a pells sensibles i lliure de parabens, perfums sintètics i colorants.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

9,61€

IVA inclòs

10,45€ IVA inclòs

-8%

48,05 € / 100 ml

Més informació

Calmant Picades Mosquits Bio Flora

Alleugeriment natural i immediat per a les molestes picades d'insectes.

Què és Calmant Picades Mosquits Bio Flora?

El Calmant de Picades de Mosquits Bio Flora és la solució perfecta per alleujar de manera immediata la picor causada per les picades d'insectes, mosquits, abelles i meduses . Aquest producte té una acció lenitiva, antiinflamatòria i descongestionant, ajudant a alleujar l'envermelliment i la inflor causada per les picades.

És apte per a pells sensibles , per la qual cosa pots fer-lo servir amb confiança en la pell del teu nadó. Aquest calmant de picades està lliure de parabens, perfums sintètics i colorants, fent que sigui una opció segura i natural per a la cura de la pell després de les picades. A més, la seva delicada aroma afegeix un toc agradable cada vegada que el fas servir.

Ingredients:

Aqua, Aloe Barbadensis Leaf Extract*, Glycerin, Xanthan Gum, Brassica Campestris Rapessed Sterols, Cetearyl Alcohol, Ocimum basilicum flower/leaf/stem extract*, Lavandula angustifolia flower extract*, Malva sylvestriza europea oil*, Sesamum indicum seed oil*, Helianthus annuus seed oil*, Hypericum perforatum extract*, Menthol, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Tocopherol, Alcohol, Magnesium Ascorbyl Phosphate, Lactic Acid.

INGREDIENTS DESCRIPTIUS: La presència de l'extracte de Sauce*, Albahaca*, Malva*, Lavanda* i *Aloe crea una sinergia que desenvolupa una forta acció calmant, relaxant i de descongestió.

Les plantes marcades amb * provenen de cultius ecològics.

Com es fa servir Calmant Picades Mosquits Bio Flora?

Aplicar immediatament a la picada oa les parts adolorides. S'aconsella repetir l'operació diverses vegades.

Apte per a pells sensibles. Particularment indicat per calmar la pell del nadó. No taca i deixa un delicat perfum a la pell.

Presentació:

Envàs de 20 ml.

Especificacions

CaracterístiquesProducte Bio

Brand


Salute E Benessere


La princesa que vessa el perfum


Al 1989, quan va néixer FLORA, es va sentir immediatament la necessitat d'identificar-la amb un símbol que expressés passió, elegància, cura i amor per la feina i que al mateix temps manifestés alguna cosa extremadament valuosa, tan valuosa com són les gotes d'olis essencials, riques en propietats beneficioses, obtingudes de fulles, flors, llavors, fruits... Aquest va ser el «mantra» que va guiar en la recerca d'alguna cosa especial, que ha servit durant tots aquests anys per a crear productes de benestar per a tots, per a amics i per a clients. I allà va haver-hi una revelació... «FLORA»... el nom significatiu, la representació d'aquesta promesa d'unió eterna amb la Natura.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda