Preu reduït! Higabol - Laboratorios Abad - 14 sobres

Higabol - Laboratorios Abad - 14 sobres

224307

Nou

Complement alimentari compost per una barreja de plantes com boldo, arenària i bedoll, beneficioses per a la salut digestiva i la reducció de líquids.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

8,33€

IVA inclòs

10,73€ IVA inclòs

-22%

0,60 € / ud

Més informació

Higabol Laboratoris Abat

Potenciant el teu benestar amb la força natural de les plantes.

Què és Higabol Laboratoris Abad?

Higabol de Laboratorios Abad és un complement alimentari que es compon d'una combinació harmònica de plantes seleccionades pels seus atributs beneficiosos per al benestar de l'organisme.

Aquesta barreja conté boldo, conegut per la seva capacitat per augmentar la secreció biliar de les cèl·lules hepàtiques, una funció colerètica que contribueix a la salut digestiva .

A més, l'arenària i el bedoll s'inclouen a la fórmula per les seves propietats antiedematosas, que ajuden a reduir la retenció de líquids . La sinergia daquests ingredients naturals proporciona un suport efectiu per al funcionament correcte de lorganisme, afavorint així una salut òptima.

Ingredients:

Pneumus boldus (Boldo, fulles), Herniaria glabra L. (Arenària, planta), Betula pendula (Bedol, fulles), Mentha piperita (Menta, fulles), Fraxinus excelsior (Fresno, fulles).

Com es fa servir Higabol Laboratoris Abad?

Es recomana prendre'n preferentment un abans del dinar i un altre abans del sopar, diluïts en un got d'aigua o suc de fruites encara que és possible prendre'ls directament del sobre. També es poden diluir els 2 sobres en 1,5 l d'aigua i beure durant tot el dia.

Presentació:

Envàs de 14 sobres.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda