Fabricante:

Sol Santos Sol Santos

Gel de Dutxa Detox Hidratant Bio - Sol Santos - 100 ml

224288

Nou

Solució ecològica per a la cura de la pell. Amb àloe vera, equinàcia, arç groc, llantén, carbó actiu i oli de cedre, aquest producte ofereix un efecte détox i hidratant per a tot tipus de pell, ideal per a les més sensibles.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

6,40€

IVA inclòs
6,40 € / 100 ml

Més informació

Gel de Dutxa Detox Hidratant Bio Sol Santos

Purifica, nodreix i protegeix la teva pell amb el poder de la natura.

Què és Gel de Dutxa Detox Hidratant Bio Sol Santos?

El Gel de Dutxa Detox Hidratant és un producte ecològic revolucionari per tenir cura de la pell, formulat amb una varietat d'ingredients naturals i potents que garanteixen una acció détox completa i un efecte hidratant durador.

Conté suc d'àloe vera ecològic, reconegut per les seves propietats hidratants i protectores , que manté la pell suau i saludable .

Aquest producte incorpora també equinàcia, un ingredient conegut per les seves propietats immunològiques i protectores, que ajuda a la regeneració de la pell i protegeix el col·lagen contra els radicals lliures.

A més, compta amb arç groc, un poderós antioxidant que aporta vitamines C i E, betacarotè i flavonoides a la pell, i llantén, que calma i regenera fins i tot les pells més sensibles i delicades .

La incorporació de carbó actiu vegetal ajuda a eliminar les impureses i contaminants diaris, mentre que l'oli essencial de fusta de cedre atlàntic estimula la microcirculació. És adequat per a tota mena de pell, però està especialment formulat per a pells sensibles.

Ingredients:

Aqua (Water), Aloe barbadensis leaf juice*, Sodium coco-sulfat, Lauryl glucoside, Sodium chloride, Echinacea angustifolia root extract, Hippophae rhamnoides fruit extract, Plantago major leaf extract*, Cedrus atlantica bark oil* oil, Charcoal powder, Coco-glucoside, Glyceryl oleat, Xanthan gum, Tocopherol, Citric acid, Sorbitol, Isoamyl laurate, Sodium benzoate, Potassium sorbat, Sodium dehydroacetate, Tetrasodium glutamate diacetate.

*Agricultura ecològica.

Com es fa servir Gel de Dutxa Detox Hidratant Bio Sol Santos?

Dosificar una petita quantitat de producte i fer massatges fins a formar una escuma suau. Aclarir abundantment. Agitar abans d'usar.

Presentació:

Envàs de 100 ml.

Especificacions

CaracterístiquesProducte Bio

Brand

Des de 2012, Sol Santos ha estat oferint productes de cura capil·lar basats en ingredients naturals i lliures de tòxics. La marca va ser fundada per una apassionada perruquera i educadora capil·lar, que es va veure impulsada a canviar el seu enfocament cap a una cura del cabell més saludable després de desenvolupar una sensibilitat química. La marca Sol Santos és reconeguda pel seu compromís amb la qualitat, la salut i la sostenibilitat.


Sol Santos, Bellesa i Salut Conscient


Els seus valors es basen en l'honestat, la transparència, l'excel·lència i la passió per una feina ben feta. Sol Santos es pren la llibertat d'oferir productes de cura del cabell d'alta qualitat, formulats amb matèries primeres d'excel·lència i lliures de tòxics.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda