Preu reduït! Gel de Dutxa i Familiar S/S - Cattier - 500 ml

Fabricante:

Cattier Cattier

Gel de Dutxa i Familiar S/S - Cattier - 500 ml

224284

Nou

Neteja suaument el cos i els cabells, amb àloe vera per suavitzar la pell i mill per nodrir i donar brillantor als cabells. Agradable aroma a tarongina.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

11,75€

IVA inclòs

14,65€ IVA inclòs

-19%

2,35 € / 100 ml

Més informació

Gel de Dutxa i Familiar S/S Cattier

Suau, hidratant i nutritiu, per a una experiència de dutxa agradable per a tota la família.

Què és Gel de Dutxa i Familiar S/S Cattier?

El Gel de Dutxa Familiar sense Sulfats de Cattier és un producte multiusos dissenyat per proporcionar una neteja suau però eficaç per a tot el cos i els cabells, sent perfecte per a l'ús diari de tota la família .

Formulat sense sabó ni sulfats, aquest gel escumós protegeix la pell i els cabells de la sequedat i el dany, mantenint l'equilibri natural d'humitat . Conté àloe vera , conegut per les seves propietats calmants, hidratants i protectores, que aporta suavitat i elasticitat a la pell .

A més, el mill ajuda a reparar i nodrir els cabells, aportant brillantor i vitalitat. La seva textura en gel i la seva lleugera aroma a tarongina converteixen el moment de la dutxa en una experiència reconfortant i plaent.

Ingredients:

Aqua, Decyl Glucoside, Glycerin, Sodium Cocoamphoacetate, Cocamidopropyl Betaine, Aloe Barbadensis Leaf Extract*, Benzyl Alcohol, Citric Acid, Hydrolyzed Millet, Parfum, Phytic Acid, Sodium Benzoate, Sodium Salicylate, Xanthan Gum.

* Ingredients procedents d'agricultura ecològica. 97,2% del total dels ingredients és d'origen natural. 11% del total dels ingredients procedeix d'agricultura ecològica.

Com es fa servir Gel de Dutxa i Familiar S/S Cattier?

Aplicar diàriament sobre el cos i els cabells i fregar suaument fins a obtenir escuma. A continuació esbandida bé amb aigua. Es recomana fer servir la llet nutritiva sobre una pell neta i seca.

Presentació:

Envàs de 500 ml.

Brand

Cattier és una marca francesa que ofereix tota una àmplia gamma de productes naturals amb propietats naturals i vegetals.


Cattier, cosmètica natural compromesa amb el planeta


Cosmètica natural per a la bellesa vegetal i natural del cos, el rostre i el cabell per a bebès, nens i adults.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda