Sabó Corporal Delicat Sòlid - Néctar V.A. Cosmética - 100 grams

226629

Nou

Sabó Corporal Delicat Sòlid Nèctar VA Cosmètica amb Civada i Karité: Neteja i cura per a pells delicades i/o seques, alleuja picor i descamació. Apte per a tothom, vegà i lliure de crueltat.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

11,00€

IVA inclòs
11,00 € / 100 g

Més informació

Sabó Corporal Delicat Sòlid Nèctar VA Cosmètica

Cura suau, protecció natural amb Néctar VA Cosmètica.

Què és Sabó Corporal Delicat Sòlid Nèctar VA Cosmètica?

El Sabó Corporal Delicat Sòlid de Nèctar VA Cosmètica és una formulació pensada per a la cura integral de la pell, combinant la suavitat de la Civada amb les propietats nutritives del Karité . Aquest sabó ha estat especialment creat per atendre les necessitats de les pells més delicades i/o seques, oferint un alleugeriment tangible enfront de condicions com la picor, la descamació, la dermatitis, i la dermatitis seborreica . La seva fórmula, rica en ingredients calmants i emol·lients , garanteix una neteja profunda sense comprometre la hidratació natural de la pell, deixant-la suau, vital i brillant després de cada ús.

A més de la seva eficàcia en pells sensibles, aquest sabó sòlid és perfectament segur per ser utilitzat freqüentment per embarassades i nens a partir de dos anys, cosa que demostra el seu compromís amb la seguretat i la suavitat. En estar lliure de silicones, sulfats i parabens, s'assegura una cura respectuosa amb la pell i el medi ambient. La filosofia vegan & cruelty-free de Néctar VA Cosmètica subratlla encara més la qualitat i l'ètica darrere aquest producte, convertint-lo en una opció ideal per als que busquen productes d'higiene personal que siguin tan responsables com efectius.

Ingredients:

Olea europaea fruit oil, aqua, cocos nucifera oil, sodium hydroxide, butyrospermum parkii butter, àloe barbadensis leaf juice, kaolin, glycerin, lavandula angustifolia leaf oil, civada sativa kernel flour, rosmarinus officinalis kernel extract, potassium sorbat, sodium benzoate, linalool, limonene. (*al·lergògens presents de forma natural en els olis essencials).

Com es fa servir Sabó Corporal Delicat Sòlid Nèctar VA Cosmètica?

Frega la pastilla de sabó natural sobre la pell mullada (no cal mullar la pastilla amb aigua abans de fer-la servir). Evita aplicar el producte a les mucoses. Un cop s'hagi format tota l'escuma que necessites, deixa la pastilla de banda i renta amb cura el teu cos fins que quedi completament net. Aclariu la pell amb aigua tèbia per retirar l'excés d'escuma.

Evita que l'escuma entri en contacte amb els ulls i les mucoses íntimes.

Conservació:

Assequeu bé la pastilla de sabó natural després d'usar, en una sabonera i lloc sec per evitar la seva descomposició i microorganismes, en no contenir conservants.

Durabilitat:

Una pastilla de 100 grams ofereix 90 rentats, durant 3-4 mesos amb ús diari o interdiari.

Presentació:

Envàs de 100 grams.

Brand

Innovació i Compromís Ambiental


Néctar V.A. Cosmètica fusiona ciència i naturalesa per oferir cosmètics efectius i respectuosos amb el medi ambient. Amb una base en la preocupació per l'impacte de la cosmètica convencional, es elaboren productes naturals, biodegradables, vegans i sense proves en animals.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda