Preu reduït! Sabó Llet de Burra - Laboratorio SyS - 100 grams

Sabó Llet de Burra - Laboratorio SyS - 100 grams

201843

Nou

Amb Oli d'Oliva i Coco. Presentat en envàs amb 100 grams.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

4,21€

IVA inclòs

4,95€ IVA inclòs

-15%

4,21 € / 100 g

Més informació

Sabó Llet de Burra

Amb Oli d'Oliva i Coco.

Què és el Sabó de Llet de Burra?

Fabricat artesanalment amb ingredients naturals. Els seus ingredients proporcionen la cura de la pell deixant una aroma intensa i una textura cremosa. Protegeix l'epidermis de les agressions externes quotidianes.

Llet de burra: posseeix excel·lents propietats dermatològiques, antioxidants i regeneradores de la pell que proporcionen un alt contingut en àcids grassos i vitamines A, B1, B2, B6, C, D i E.

Completen la seva composició el 2% en proteïnes i el fet de posseir magnesi, calci, potassi i fòsfor. Com a extra el seu alt contingut d'Immunoglobulina i Lisozima afavoreix el sistema immunològic .

Molt eficient en pells seques i sensibles. A causa del seu component antioxidant és un potent tractament antiarrugues a pells envellides i regenerador de la pell.

Oli d'Oliva: alt contingut en àcids grassos essencials, àcid oleic, linoleic i esqualè que proporcionen propietats antioxidants i ajuden a restaurar els nivells naturals d'humitat a la pell.

La seva riquesa en vitamines antioxidants com la vitamina E, ajuda a nodrir, regenerar i suavitzar la pell i els cabells. Gràcies a tripterpens i oleuropeïna, posseeix qualitats fotoprotectores i purificants per a la pell.

Oli de Coco: El seu altíssim contingut de vitamina E i K, que el converteixen en un potent aliat quan es tracta de millorar l'estat de la pell i els cabells. Actua com un humectant eficaç per a tot tipus de pell, incloent pell seca.

És una solució segura per prevenir la sequedat i descamació . També retarda l'aparició d'arrugues i flacciditat de la pell. L'oli de coco ajuda en el tractament de diversos problemes dermatològics com psoriasi, dermatitis, èczema i altres infeccions de la pell.

Els sabons fets amb oli de coco tenen la particularitat de produir una bona quantitat dʻescuma i tenen gran poder per dissoldre greixos i olis.

Sense Parabens. Sense Sulfats. Sense Oli de Palma.

Ingredients:

Olivat de sodi, cocoat de sodi, aigua, glicerina, llet de burra, perfum, salicilat de bencil, CI 77891, hexil cinamaldehid, linalool, oli de fruita d'Olea Europaea, butilfenilmetilpropional, cumarina, citronelol, acetat de to ionona.

Com es fa servir el Sabó de Llet de Burra?

Per a la neteja diari en qualsevol moment del dia.

Presentació:

Pastilla de 100 grams.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda