Preu reduït! Eye Bell amb DHA - Jellybell - 60 càpsules

Fabricante:

Jellybell Jellybell

Eye Bell amb DHA - Jellybell - 60 càpsules

225876

Nou

Eye Bell amb DHA de Jellybell, enriquit amb Vitamina A i Riboflavina, ideal per a la cura i el manteniment de la visió.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

18,13€

IVA inclòs

22,80€ IVA inclòs

-20%

0,30 € / ud

Més informació

Eye Bell amb DHA Jellybell

Claredat i Salut per als teus Ulls amb Eye Bell.

Què és Eye Bell amb DHA Jellybell?

Eye Bell amb DHA de Jellybell és un complement nutricional enfocat a la cura i manteniment d'una visió saludable .

Formulat amb una combinació precisa de Vitamina A i Riboflavina , aquest producte és essencial per a aquells que busquen preservar la seva salut ocular . La Vitamina A és fonamental per al manteniment d'una visió normal, ajudant a protegir la superfície de l'ull , mentre que la Riboflavina juga un paper crucial en la prevenció de la fatiga ocular i en la conservació d'una visió clara i enfocada .

A més, el DHA inclòs és un àcid gras omega-3 que recolza la funció del nervi òptic i la retina . Aquest complement és ideal per a persones amb estils de vida exigents o que busquen una ajuda extra per cuidar la seva visió al dia a dia.

Ingredients:

Gelatina (càpsula envoltant) Bioflavonoides de taronja amarga (Citrus aurantium) Quercetina (procedeix de l'extracte sec de Sòfora del Japó: Sophora japonica) Extracte sec de Mirtil (Vaccinium myrtillus) Extracte sec d'EufrasiaEup àcid L-ascòrbic) Rutina (procedeix de l'extracte sec de Sòfora del Japó: Sophora japonica) Picolinat de Zinc Vitamina A (Beta-carotè) Haematococcus pluvialis amb 5% d'Astaxantina Extracte sec de Claveló de l'Índia (Targetes erec Agent de càrrega: Cel·lulosa microcristal·lina Extracte sec de Claveló de l'Índia (Targetes erecta) (Luteïna) Oli de la microalga Schizochytrium sp. Inulina Vitamina E (acetat de DL –alfa-tocoferil) Xarop de glucosa Antiaglomerant: Estearat de magnesi Glutation Gluconat de Coure Edulcorant: Manitol* Casinat de sodi (derivat de LLET) Proteïna de SOJA Oli de gira-sol (Helianth ) Vitamina B2 (Riboflavina) Antioxidant: Ascorbat de sodi Aroma de Vainilla Picolinato de Crom Estabilitzants: Fosfat tricàlcic i Difosfat tetrasòdic Selenit sòdic Antioxidant: Tocoferols mixts Emulgent: Lecitina de SOJA Antioxidant.

Com es fa servir Eye Bell amb DHA Jellybell?

Prendre una càpsula amb una mica daigua (100 ml) durant lesmorzar i el menjar.

Presentació:

Envàs de 60 Càpsules de 720 mg.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 14/05/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda