Preu reduït! Oguvit Vision - Bional - 60 càpsules

Fabricante:

Bional Bional

Oguvit Vision - Bional - 60 càpsules

224542

Nou

Complement alimentari formulat per donar suport a la salut ocular, especialment en situacions d'estrès visual.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

19,42€

IVA inclòs

26,30€ IVA inclòs

-26%

0,32 € / ud

Més informació

Oguvit Vision Bional

Amb Oguvit Vision, els teus ulls tenen el suport que necessiten al món digital.

Què és Oguvit Vision Bional?

Oguvit Vision de Bional és una solució nutricional integral dissenyada per als que entenen la importància de cuidar la salut ocular al món modern. Vivim en una època on les pantalles digitals, l'aire condicionat i l'exposició a la llum artificial han augmentat, i amb això les demandes als nostres ulls.

Dissenyat especialment per als que passen llargues hores davant de dispositius digitals , els que condueixen en condicions de poca llum, o els que estan exposats a ambients amb aire condicionat, aquest complement proporciona el suport necessari per mantenir els ulls en òptimes condicions.

Compost per zinc i vitamina A , Oguvit Vision no només ajuda en el manteniment d'una visió normal , sinó que també contribueix a enfortir les funcions vitals de la visió i la retina . A més, amb l'addició de vitamines C i E, juntament amb seleni, aquest complement alimentari ofereix una defensa robusta contra l'estrès oxidatiu , un dels principals desencadenants de l'envelliment cel·lular.

La incorporació d' extractes naturals com el d'Eufrasia i el mirtil amplifiquen els seus beneficis . Mentre que l'Eufrasia ha estat tradicionalment apreciada per les seves propietats que afavoreixen les funcions visuals, el mirtil, conegut pels seus potents antioxidants, ajuda al manteniment de la salut ocular i ofereix suport vascular.

Ingredients:

Gelatina (bovina): oli de soja (Glycine soja): esters de luteïna; gelificant: glicerina: extracte de fruit de Mirtil (Vaccinium myrtillus): oli de soja parcialment hidrogenat; extracte de fulla de Ginkgo (Ginkgo biloba), àcid L-ascòrbic (viamina C]: agent de càrrega: sorbitol; aigua; extracte d'herba d'Eufrasia (Euphrasia officinalis]; citrat de zinc; oli de soja hidrogenat; llevat enriquit amb selen : estabilitzant: lecitina de soja, acetat de DL-alfa tocoferil (Vitamina E): colorant: vermell - òxid de ferro: palmitat de retinil (Vitamina A).

Composició (per 2 càpsules):

Vaccinium myrtillus ext. (25% antocianidines) 80 mg
Ginkgo biloba ext. (24% ginkgoflavonglycosides) 63 mg
Euphrasia officinalis ext. 6:1 40 mg
Zinc (100%*) 10 mg
Luteïna 10 mg
Vitamina A (100%*) 800 μg
Vitamina C (50%*) 40 mg
Vitamina E (50%*) 6 mg
Seleni (50%*) 27,5 μg
* = % RI = % Valors de referència de nutrients

Com es fa servir Oguvit Vision Bional?

Prendre 2 càpsules diàries amb un got daigua.

Conservar en un lloc sec i arrecerat de la llum. Mantenir fora de l'abast dels nens més petits. No sobrepassar la dosi indicada. Els complements alimentaris no s'han de fer servir com a substitut d'una dieta variada i equilibrada i un estil de vida saludable. Un ús excessiu pot tenir efectes laxants

Presentació:

Envàs de 60 càpsules.

Brand

Empresa compromesa a oferir qualitat, fiabilitat, accessibilitat i innovació en els seus productes.


Bional, combinació de substàncies naturals amb aplicacions múltiples


Bional va néixer en 1976 com a desenvolupador de productes farmacèutics i metges, sempre que sigui possible utilitzant extractes naturals.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 14/05/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda