Preu reduït! Visió - Pure Encapsulations - 60 càpsules

Visió - Pure Encapsulations - 60 càpsules

224151

Nou

Complement alimentari que proporciona una combinació de vitamines, minerals i carotenoides, especialment dissenyada per donar suport a la salut ocular i protegir les cèl·lules contra el dany oxidatiu.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

35,35€

IVA inclòs

40,39€ IVA inclòs

-12%

0,59 € / ud

Més informació

Visió Pure Encapsulations

El teu aliat per al manteniment duna visió saludable i la protecció cel·lular.

Què és Visió Pure Encapsulations?

Visió de Pure Encapsulations és un complement alimentari enriquit amb una barreja optimitzada de vitamines, minerals i carotenoides, dissenyat per mantenir la salut dels ulls i protegir les cèl·lules del dany oxidatiu .

Aquest producte conté vitamina C obtinguda per fermentació, luteïna de calèndula i zeaxantina sintètica, una combinació acuradament seleccionada per proporcionar el suport nutricional que els teus ulls necessiten .

La vitamina C és coneguda pel seu paper en el manteniment de la salut ocular i el seu potencial per protegir contra el dany oxidatiu . La luteïna i la zeaxantina, dues carotenoides importants, han demostrat ser beneficiosos per a la salut dels ulls, incloent-hi el manteniment de la visió normal. Amb Visió de Pure Encapsulations, pots cuidar la salut dels teus ulls i donar suport al seu funcionament òptim.

Ingredients:

Vitamina C (àcid L-acòrbic), vitamina E (succinat àcid de D-alfa-tocoferil), agent de càrrega (cel·lulosa microcristal·lina), agent de recobriment (hidroxipropilmetilcel·lulosa), luteïna (®FloraGLO), citrat de zinc, zea ®), antioxidant (palmitat d'ascorbil), bisglicinat de coure.

Composició (per 1 càpsula):

Vitamina C 250 mg 312,5%
Vitamina E 134 mg α-TE 1116,67%
Zinc 12,5 mg 125%
Coure 1000 µg 100%
Luteïna 5 mg **
Zeaxantina 1 mg **

Com es fa servir Visió Pure Encapsulations?

Prendre 1 càpsula al dia amb un àpat.

No ha de ser consumit per nens. Si esteu embarassada, en període de lactància, si teniu algun problema de salut o preneu algun medicament, consulteu el vostre professional de la salut abans d'usar aquest complement.

Presentació:

Envàs de 60 càpsules vegetals.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 14/05/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda