Preu reduït! ENMT - Equisalud - 60 càpsules

Fabricante:

Equisalud Equisalud

ENMT - Equisalud - 60 càpsules

226301

Nou

Complement amb plantes, aminoàcids, PEA, MSM i magnesi per al benestar general i la resposta inflamatòria.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

31,46€

IVA inclòs

34,95€ IVA inclòs

-10%

0,52 € / ud

Més informació

ENMT Equisalut

Harmonia i benestar, naturalment equilibrats.

Què és ENMT Equisalud?

ENMT Equisalud és un complement alimentari innovador, formulat amb una selecció precisa de plantes, aminoàcids, PEA (àcid palmitoiletanolamida), MSM (metilsulfonilmetà) i magnesi , dissenyat per donar suport al benestar general de l'organisme.

Aquesta combinació única d'ingredients ha estat seleccionada acuradament per les seves propietats sinèrgiques, que contribueixen a millorar la funció cel·lular, la resposta inflamatòria i l'equilibri neurològic . El PEA és reconegut per la seva capacitat per donar suport a la resposta natural del cos davant la inflamació i el dolor, mentre que el MSM és valorat pel seu efecte en la salut articular i la seva capacitat antioxidant .

El magnesi, essencial per a més de 300 reaccions bioquímiques al cos, recolza la funció muscular i nerviosa, a més de contribuir al manteniment d'ossos forts . ENMT Equisalud és ideal per a aquells que busquen un suport integral a través de la nutrició ortomolecular, oferint una base sòlida per a la salut i el benestar general.

Ingredients:

Malat de magnesi (20% magnesi), 150 mg; SantEnergyTM Nu (extracte sec de Santa Herba de Califòrnia (Eriodictyon californicum (Hook. et Arn.) Torr.), 75 mg; bacopa extracte sec (Bacopa monnieri (L.) Wettst), 60 mg; L-glutamina, 55 mg; esquisandra extracte sec (Schisandra chinensis (Turcz.) Baill.), 55 mg; bambú extracte sec (Bambusa vulgaris Schard.), 55 mg; Levagen PlusTM (90 % PEA (àcid palmitoiletanolamida) i 10% sistema d'alliberament LipiSperse civada), 50 mg, OptiMSM® (99,8% metilsulfonilmetà), 50 mg, L-carnitina L-tartrat, 20 mg; , 10 mg Excipients tecnològics: cel·lulosa microcristal·lina (agent de càrrega), cs i estearat de magnesi (antiaglomerant) Embolcall: polisacàrid d'origen vegetal (pul·lulà).

Com es fa servir ENMT Equisalud?

Prendre 2 càpsules al dia, una abans de l'esmorzar i una altra abans del sopar.

Presentació:

Envàs de 60 càpsules de 780 mg.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda