Fabricante:

Santiveri Santiveri

Somni Forte - Santiveri - 30 comprimits

221676

Nou

Complement alimentari a base de melatonina d'alliberament retardada , GABA, glicina, extractes titulats d'escutelaria, ashwagandha, valeriana, passiflora i vitamines i Zinc.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

12,95€

IVA inclòs
0,43 € / ud

Més informació

Somni Forte Santiveri

Comprimits per alleujar l'insomni de forma natural amb ajuda d'ingredients naturals com la melatonina, la valeriana, la passiflora i l'ashwagandha.

Què és Somni Forte Santiveri?

Comprimits amb melatonina d'alliberament retardat que allibera gradualment la melatonina (1,95 mg) al llarg de tota la nit.

  1. La melatonina contribueix a disminuir el temps necessari per agafar el son .
  2. Valeriana i passiflora, a més d' ajudar a la relaxació ia la conciliació del son, promouen un somni natural i reparador, contribuint a millorar la qualitat del son.
  3. Pasiflora i ashwagandha ajuden a la relaxació ia aconseguir l'estat de calma adequat per al moment de ficar-se al llit.
  4. L'ashwagandha ajuda a combatre el cansament i mantenir els nivells d'energia i vitalitat i la vitamina B6 al funcionament normal del sistema nerviós ia reduir el cansament i la fatiga, per la qual cosa contribueixen un despertar fresc i vital.

Ingredients

GABA (àcid gamma-aminobutíric), extracte sec d'escutelària (Scutellaria lateriflora L.) titulat al 10% a baicalina, glicina, extracte sec d'ashwagandha - withania (Withania somnífera (L.) Dunal) - arrel) titulat al 1,5 % en witanòlids, extracte sec de valeriana (Valeriana officinalis L. - arrel) titulat al 0,8% d'àcids sesquiterpènics expressats com a àcid valerènic, extracte sec de pasiflora (Passiflora incarnata L.- part aèria) titulat al 4% cel·lulosa microcristal·lina (agent de càrrega), diòxid de silici (antiaglomerant), zinc (lactat de zinc), vitamina D3 d'origen vegetal (colecalciferol), vitamina B6 (clorhidrat de piridoxina), estearat de magnesi (antiaglomerant), melatonina ret seqüencial.

Com prendre Somni Forte?

Un comprimit mitja hora abans de ficar-se al llit. L'efecte de la melatonina sobre la reducció del temps necessari per agafar el son s'aconsegueix prenent 1 mg de melatonina poc abans d'anar a dormir.

Presentació:

30 comprimits.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda