Preu reduït! Bones Nits Total - Eladiet - 30 comprimits

Fabricante:

Eladiet Eladiet

Bones Nits Total - Eladiet - 30 comprimits

224835

Nou

Complement alimentari bicapa amb melatonina, Complex Gabaglicin 6®, valeriana i més, dissenyat per garantir una ràpida conciliació del son i un descans profund i de qualitat.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

11,01€

IVA inclòs

12,95€ IVA inclòs

-15%

0,37 € / ud

Més informació

Bones Nits Total Eladiet

Descansa profundament, desperta renovat: El secret d'un somni de qualitat amb Bones Nits Total.

Què és Bona Nit Total Eladiet?

Bones Nits Total d'Eladiet és una innovadora solució per a aquells que busquen un descans de qualitat. Aquest complement alimentari de disseny bicapa s'ha formulat amb cura amb ingredients actius que actuen en sinergia per garantir un son reparador . Gràcies al seu contingut en melatonina , un component clau per a la regulació del cicle del son, aquest producte garanteix una ràpida conciliació del son .

Però el que realment distingeix a Bones Nits Total és el seu exclusiu Complex Gabaglicin 6®, una barreja patentada que, juntament amb la valeriana, la rosella de california i la passiflora , ofereix un suport complet per a un somni tranquil i perllongat. A més, la vitamina B3 complementa la fórmula, recolzant la funció psicològica normal i reduint el cansament i la fatiga.

El disseny bicapa de la tauleta assegura que els ingredients s'alliberin de manera controlada i en dues fases diferents : un alliberament ràpid per ajudar a agafar el son i un alliberament prolongat per garantir un descans ininterromput durant la nit.

Ingredients:

Per 1 comprimit: Complex Gabaglicin 6® (151,7 mg), Vitamina B6 1,4 mg (100% VRN*); ÉS d'arrel de Valeriana (100 mg); ÉS de part aèria de Pasiflora (75 mg); ÉS de part aèria d'Amapola de california (25 mg); Vitamina B3 (16 mg (100% VRN*), Melatonina (1,85 mg).
*VRN: Valor de Referència de Nutrients

Com es fa servir Bones Nits Total Eladiet?

Prendre 1 comprimit a la nit, mitja hora abans de ficar-se al llit.

Presentació:

Envàs de 30 comprimits.

Especificacions

CaracterístiquesSense gluten, Sense Lactosa, Sense Sucre

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda