Preu reduït! Melatonina Bicapa Retard - Drasanvi - 30 comprimits

Fabricante:

Drasanvi Drasanvi

Melatonina Bicapa Retard - Drasanvi - 30 comprimits

224540

Nou

Tecnologia bicapa per a un somni immediat i perllongat. La combinació perfecta de melatonina, triptòfan, valeriana i passiflora per a nits completes de descans i dies plens denergia.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

9,42€

IVA inclòs

11,78€ IVA inclòs

-20%

0,31 € / ud

Més informació

Melatonina Bicapa Retard Drasanvi

Concilia i aprofundeix el teu somni, naturalment!

Què és Melatonina Bicapa Retard Drasanvi?

Melatonina Bicapa Retard de Drasanvi és la solució natural dissenyada per a aquells que busquen una millor qualitat en el seu descans nocturn . Reconeixent la importància d'un somni profund i reparador per a la nostra vitalitat i benestar, aquest producte innovador utilitza una tecnologia bicapa per lliurar dues velocitats d'acció diferents, garantint un somni ple i perllongat.

La capa blava de la tauleta juga un paper fonamental per a aquells moments en què ens trobem donant voltes al llit, esperant agafar el son. Gràcies a la combinació de melatonina i triptòfan , aquesta capa actua ràpidament, ajudant a adormir el cos i la ment en menor temps.

D'altra banda, la capa marró, enriquida amb valeriana i passiflora , allibera els seus ingredients de manera gradual. Aquest procés d'alliberament lenta garanteix que no només t'adormis ràpid, sinó que també mantinguis un somni profund i continu durant tota la nit , permetent que et despertis sentint-te renovat i ple d'energia.

En conjunt, Melatonina Bicapa Retard és més que un simple suplement per dormir: és una invitació a experimentar nits de descans plenes i dies plens de vitalitat.

Ingredients:

Diluent (Dextrosa) , Extracte sec de Valeriana (Arrel) (Valeriana officinalis L, al 0,3% en àcid valerènic) 140,43 mg, Extracte sec de Pasiflora (Sumitat florida) (Passiflora incarnata L., al 3,5% en vitexina) 140,43 mg, Agent de càrrega (Cel·lulosa microcriatalina) , Triptòfan 87,3 mg, Spirulina blava Spirulina maxima 29,1 mg, Antiaglomerant (Estearat de magnesi) , Antiaglomerant (Diòxid de silici) , Melatonina 1

Com es fa servir Melatonina Bicapa Retard Drasanvi?

Prendre un comprimit mitja hora abans de ficar-se al llit.

Presentació:

Envàs de 30 comprimits de 834 mg.

Especificacions

CaracterístiquesSense gluten

Brand


Drasanvi és la teva marca de complements dietètics, alimentació bio i cosmètica ecològica.


Per tant, podràs comprar productes naturals de salut, bellesa i benestar gràcies a aquesta marca a la Bona Salut.


Drasanvi, Alimentació Bio, Cosmètica Eco i Complements Alimentosos


Drasanvi és una marca líder en el sector del desenvolupament, distribució i comercialització de suplements alimentosos i esportius. Igual que, en cosmética ecològica i aliments ecològics.



Quant als seus productes, concretament destaca pel seu col·lagen marí Collmar, el qual és número 1 en el mercat actualment.



En relació amb el seu compromís amb el salut i benestar de les persones, Drasanvi investiga i desenvolupa diàriament, nous productes que poden ajudar a cuidar a les persones per dins i per fora.


Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda