Preu reduït! Fórmula Descans - Pure Encapsulations - 60 càpsules

Fórmula Descans - Pure Encapsulations - 60 càpsules

224196

Nou

Complement alimentari que combina extractes herbals, melatonina, GABA, vitamina B6 i L-teanina per afavorir un descans tranquil i reparador.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

29,00€

IVA inclòs

34,14€ IVA inclòs

-15%

0,48 € / ud

Més informació

Fórmula Descans Pure Encapsulations

El teu aliat per a un somni tranquil i reparador.

Què és Fórmula Descans Pure Encapsulations?

Fórmula Descans de Pure Encapsulations és un complement alimentari meticulosament dissenyat que combina una selecció d'ingredients naturals i d'origen sintètic per afavorir un descans reparador .

Aquesta fórmula conté una barreja d'extractes herbals , incloent valeriana deodoritzada, que tradicionalment s'han usat per promoure la relaxació i un somni saludable . També incorpora melatonina , un component crucial en la regulació del cicle son-vigília del cos .

Addicionalment, conté GABA, un neurotransmissor que facilita la relaxació i el son, i L-teanina, un aminoàcid que es troba al te verd i que se sap que ajuda a reduir l'estrès i promoure la calma .

Per acabar, la fórmula es completa amb vitamina B6, que contribueix a la regulació de l'activitat hormonal ia la funció normal del sistema nerviós. En conjunt, aquests ingredients estan dissenyats per disminuir el temps necessari per agafar el son i contribuir a un descans tranquil i de qualitat.

Ingredients:

Extracte de valeriana (Valeriana officinalis), GABA (àcid gamma aminobutíric), agent de recobriment (hidroxipropilmetilcel·lulosa), extracte de melissa (Melissa officinalis), extracte de llúpol (Humulus lupulus), maltodextrina, extru camamilla, (Matricària recutita), agende de càrrega (cel·lulosa microcristal·lina), L-teanina (Suntheanine®), espessidor (goma aràbica), antioxidant (palmitat d'ascorbil), antiaglomerant (diòxid de silici), vitamina B6 (piridoxal 5'- fosfat), melatonina.

Composició (per 2 càpsules):

%VRN*
Vitamina B6 3,3 mg 235,71%
Melatonina 1 mg **
GABA 300 mg **
L-Teanina 50 mg **
Extracte de Valeriana (0,8% àcids valerènics) 400 mg **
Extracte de Melisa (5% àcid rosmarínic) 150 mg **
Extracte de Llúpol 150 mg **
Extracte de Pasiflora (3,5% vitexina) 100 mg **
Extracte de Maracuià (3.5% vitexina)
Extracte de camamilla 100 mg **

*VRN: Valors de Referència de Nutrients.

Com es fa servir Fórmula Descans Pure Encapsulations?

Prendre 2 càpsules, 30-60 minuts abans d'anar a dormir.

Poden produir-se variacions de color naturals. El producte pot variar de gris a marró clar. Si esteu embarassada, en període de lactància, si teniu algun problema de salut o preneu algun medicament, consulteu el vostre professional de la salut abans d'usar aquest complement. Aquest producte pot estar contraindicat per a les persones que prenen corticosteroides. Recomanem que no conduïu ni manegeu maquinària mentre estigui prenent melatonina.

Presentació:

Envàs de 60 càpsules vegetals.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda