Fabricante:

Santiveri Santiveri

Somni Gotes - Santiveri - 45 ml

224773

Nou

Una combinació líquida de melatonina, extractes herbals i vitamina B6 per a un descans òptim.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

13,95€

IVA inclòs
31,00 € / 100 ml

Més informació

Somni Gotes Santiveri

Relaxació en gotes, per a nits plenes.

Què és Somni Gotes Santiveri?

Les Gotes de Son de Santiveri són l' opció líquida dissenyada per als que busquen agafar el son de manera efectiva i natural .

Aquesta fórmula, fàcil de dosificar, combina la melatonina , coneguda per reduir el temps requerit per dormir, amb poderosos extractes de lavanda, camamilla i rosella de Califòrnia , plantes tradicionalment utilitzades per les seves propietats relaxants.

Aquests ingredients, juntament amb la vitamina B6 , que recolza el funcionament correcte del sistema nerviós , col·laboren en conjunt per oferir un suport eficient en la relaxació i en la promoció d'un somni saludable i reparador.

Ingredients:

Aigua, concentrat de poma, extracte sec de lavanda (Lavandula angustifolia Miller - flors), extracte sec de camamilla (Matricaria chamomilla L. - capítols florals), extracte sec de rosella de Califòrnia (Eschscholzia californica Cham. - part aèria), extracte sec de camamilla de saüc (Sambucus nigra L. - fruit), concentrat de pastanaga i grosella negra, melatonina, vitamina B6 (clorhidrat de piridoxina), àcid cítric (acidulant), aroma natural, sorbat potàssic (conservador).

Composició (per 6 gotes):

6 gotes (0,22 ml) aporten: 1 mg de melatonina. 10 mg d'extracte sec d'espígol, 10 mg d'extracte sec de camamilla, 5 mg d'extracte sec de rosella de Califòrnia, 5 mg d'extracte sec de saüc i 0,7 mg de Vitamina B6: piridoxina (50% VRN*). (*) VRN = Valors de Referència de Nutrients.

Com es fa servir Somni Gotes Santiveri?

Prendre 6 gotes (0,22 ml) directament o diluïdes en una mica d'aigua, mitja hora abans de ficar-se al llit. L'efecte de la melatonina sobre la reducció del temps necessari per agafar el son s'aconsegueix prenent 1 mg de melatonina poc abans d'anar a dormir.

Presentació:

Envàs de flascó de 45 ml amb comptagotes.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda