Preu reduït! Melatonin Pura 1,9 mg - ESI Laboratorios - 30 microtauletes

Melatonin Pura 1,9 mg - ESI Laboratorios - 30 microtauletes

187514

Nou

Complement alimentari que proporciona una dosi pura de 1,9 mg de melatonina, una hormona que ajuda a regular el cicle del son-vigília.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

8,96€

IVA inclòs

9,95€ IVA inclòs

-10%

0,30 € / ud

Més informació

Melatonin Pura 1,9 mg Laboratoris ESI

Un camí natural cap a un somni més profund i reparador.

Què és Melatonin Pura 1,9 mg Laboratoris ESI?

Melatonin Pura 1,9 mg de Laboratoris ESI és un complement alimentari que conté una dosi pura de 1,9 mg de melatonina per tauleta .

La melatonina és una hormona que es produeix naturalment al cos i juga un paper crucial en la regulació dels nostres ritmes circadians o "rellotge biològic". És especialment coneguda per la seva capacitat per ajudar a agafar el son, ja que l'alliberament de melatonina està relacionat amb la foscor i ajuda a indicar al cos que és hora de descansar .

La suplementació amb Melatonin Pura pot ser beneficiosa per a aquells que tenen dificultat per agafar el son o que experimenten trastorns del son a causa del desfasament horari (jet lag). En contribuir a la reducció del temps necessari per agafar el son i alleugerir els efectes del jet lag, Melatonin Pura pot ajudar a millorar la qualitat del son ia promoure un descans nocturn saludable i reparador.

Ingredients (per dosi diària):

  • Melatonina 1 mg.

Com es fa servir Melatonin Pura 1,9 mg Laboratoris ESI?

S'aconsella prendre una microtauleta al dia amb abundant aigua. L'efecte beneficiós que ajudi a reduir el temps necessari per agafar el son s'obté prenent 1 mg de Melatonina poc abans de ficar-se al llit. L'efecte beneficiós per pal·liar els efectes del jet lag s'obté prenent un mínim de 0,5 mg de Melatonina, poc abans de ficar-se al llit, el primer dia de viatge i durant uns dies després de l'arribada a la destinació.

Presentació:

Envàs de 30 microtauletes.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda