Preu reduït! Melatonina Sleep Gotes - Sakai - 60 ml

Fabricante:

Sakai Sakai

Melatonina Sleep Gotes - Sakai - 60 ml

223987

Nou

Complement alimentari a base de Melatonina, Pasiflora i Tila, dissenyat per afavorir un somni reparador i un despertar revitalitzat.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

9,90€

IVA inclòs

11,00€ IVA inclòs

-10%

16,50 € / 100 ml

Més informació

Melatonina Sleep Gotes Sakai

Sona amb els peus a terra, desperta amb les estrelles al cel.

Què és Melatonina Sleep Gotes Sakai?

Melatonina Sleep Gotas és un complement alimentari creat per ajudar-te a gaudir d'un descans profund i reparador, despertant-te sentint-te millor cada matí .

Aquesta formulació única combina Melatonina, Pasiflora i Tila , ingredients naturals coneguts per les seves propietats relaxants i beneficis per al son .

La Melatonina , una hormona que regula el cicle del son , contribueix a disminuir el temps necessari per agafar el son, mentre que la Pasiflora i la Tila , dues plantes tradicionalment utilitzades per les seves propietats calmants , ajuden a promoure un estat de relaxació que afavoreix un somni de qualitat.

Presentat en forma de gotes per a una dosificació fàcil i precisa, Melatonina Sleep Gotas és l'aliat perfecte per als que busquen millorar la qualitat del seu somni i, per tant, el benestar general.

Ingredients:

Aigua, EG Pasiflora (Pasiflora planta sencera, sorbat potassi, benzoat sòdic), EG Tila (Tila flor, sorbat potassi, benzoat sòdic), espessidor: carboximetilcel·lulosa; conservant: potassi sorbat; corrector acidesa: àcid cítric; aroma llimona, melatonina, edulcorant: glucòsids d'esteviol. EG=Extracte Glicerinat

Informació (per dosi diària recomanada 2.5ml):

EG Pasiflora (Passiflora incarnata) 125 mg
EG Tila (Tilia cordata) 12,5 mg
Melatonina 1,9 mg

Com es fa servir Melatonina Sleep Gotes Sakai?

Es recomana prendre una mida de 2.5ml que aporta 1.9mg de Melatonina (tret de la prescripció diversa), sola o amb una mica d'aigua, mitja hora abans d'anar a dormir. Mantingueu el líquid sota la llengua uns segons abans d'empassar-lo.

Presentació:

Envàs de 60 ml.

Especificacions

CaracterístiquesSense gluten, Sense Lactosa

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda