Preu reduït! Sedanam Notte - Laboratorio Cobas - 30 comprimits

Sedanam Notte - Laboratorio Cobas - 30 comprimits

223857

Nou

Complement alimentari amb herbes i melatonina, dissenyat per promoure un somni saludable i tranquil.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

13,57€

IVA inclòs

15,95€ IVA inclòs

-14%

0,45 € / ud

Més informació

Sedanam Notte Laboratori Cobas

El teu aliat natural per a un somni reparador i una nit tranquil·la.

Què és Sedanam Notte Laboratori Cobas?

Sedanam Notte és un complement alimentari produït pel Laboratori Cobas, formulat amb una combinació única d'ingredients botànics i neurohormones dissenyats per recolzar un somni saludable i tranquil . Els components clau d'aquesta fórmula són l'Escutelària, la Valeriana, la Pasiflora, l'Ashwagandha, l'Espino Blanco i la Melatonina.

L' Escutelària , també coneguda com Skullcap, és una herba perenne que s'ha utilitzat en la medicina tradicional per alleujar l'estrès i l'ansietat , a més de promoure un bon somni. La Valeriana , coneguda pels seus efectes sedants, ajuda a alleujar la tensió nerviosa ia induir el somni . La Pasiflora , o flor de la passió, també té propietats calmants i s'utilitza sovint per ajudar les persones a relaxar-se abans d'anar-se'n al llit.

Ashwagandha , una planta reconeguda en la medicina ayurvèdica , té un efecte adaptogen , ajudant el cos a manejar l'estrès i equilibrar les funcions del sistema nerviós . L' Espí Blanc es fa servir sovint per a la salut cardiovascular i es creu que té un efecte calmant en el sistema nerviós.

Finalment, la Melatonina és una neurohormona produïda a la glàndula pineal que regula el cicle son-vigília . A mesura que es fa fosc, el cos augmenta naturalment la producció de melatonina per preparar-se per al somni. La suplementació amb melatonina pot ajudar les persones que tenen problemes per agafar el son o mantenir-lo.

En conjunt , els ingredients de Sedanam Notte ofereixen una fórmula integral per al suport del son, abordant l'estrès, l'ansietat i els desequilibris del cicle son-vigília que poden contribuir a un somni insuficient .

Ingredients:

Agents de càrrega: cel·lulosa, fosfat dicàlcic, hidroxipropilmetilcel·lulosa, carboximetilcel·lulosa sòdica reticulada; Escutelària (Scutellaria lateriflora L.) parts aèries és, Valeriana (Valeriana officinalis L.) arrel es tit. 0,4% en àcid valerènic, Pasiflora (Passiflora incarnata L.) parts aèries florides és tit. 3,5% en flavonoides totals expressats com a vitexina, Ashwagandha [Withania somnifera (L.) Dunal] arrel és tit. 1,5% en witanòlids, Espino blanc [Crataegus monogyna Jacq. i/o Crataegus laevigata (Poir.) DC.] fulles i flors seques tit. 1,8% de vitexina, antiaglomerants: diòxid de silici, sals magnèsiques d'àcids grassos; estabilitzador: mono i diglicèrids d'àcids grassos; colorant: òxids i hidròxids de ferro; Melatonina.

Com es fa servir Sedanam Notte Laboratori Cobas?

1 comprimit al dia, 30 minuts abans de ficar-se al llit.

Presentació:

Envàs de 30 comprimits.

Especificacions

CaracterístiquesSense gluten

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 14/05/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda