Fabricante:

Santiveri Santiveri

Gummies Masticables Somni - Santiveri - 60 gummies

224772

Nou

Les Gummies Masticables Somni de Santiveri combinen melatonina i extractes herbals per promoure la relaxació i un somni de qualitat.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

14,95€

IVA inclòs
0,25 € / ud

Més informació

Gummies Masticables Somni Santiveri

Dolç somni, naturalment amb Santiveri.

Què és Gummies Masticables Somni Santiveri?

Les Gummies Masticables Somni de Santiveri són la solució ideal per als que busquen una nit de descans profund i reparador.

Aquestes gometes contenen melatonina , que ha demostrat reduir el temps que es necessita per agafar el son, permetent així que t'adormis més ràpid.

A més, estan enriquides amb extractes naturals de lavanda, rosella i rosella de Califòrnia , plantes reconegudes per les seves propietats relaxants que ajuden a mantenir una qualitat de son òptima . La combinació d'aquests ingredients treballa en harmonia per oferir un suport natural i eficaç, facilitant la relaxació i promovent nits de son tranquil i reparador.

Ingredients:

FOS: fructooligosacàrids (suport), aigua, pectina (gelificant), àcid cítric (acidulant), extracte sec de rosella de Califòrnia (Eschscholzia californica Cham. - part aèria), extracte sec de rosella (Papaver rhoeas L. - péta (àcid gamma-aminobutíric), extracte sec de lavanda (Lavandula angustifolia Miller - flors), citrat trisòdic (corrector d'acidesa), oli vegetal (coco), antocianines (colorant), aroma natural, melatonina, cera carnauba (agent de recobriment) .

Com es fa servir Gummies Masticables Somni Santiveri?

Prendre un caramel de goma (gummy) al dia, mitja hora abans de ficar-se al llit. Han de ser mastegats fins que es desfacin i no empassats sencers. L'efecte de la melatonina sobre la reducció del temps necessari per agafar el son s'aconsegueix prenent 1 mg de melatonina poc abans d'anar a dormir.

Presentació:

Envàs de 162 grams, 60 gummies.

Especificacions

CaracterístiquesSense gluten, Sense Sucre

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda