Preu reduït! Somni Forte - Phytoadvance - 30 comprimits bicapa

Fabricante:

PhytoAdvance PhytoAdvance

Somni Forte - Phytoadvance - 30 comprimits bicapa

224956

Nou

Somni Fort de Phytoadvance amb tecnologia bi-3 ofereix conciliació ràpida, somni reparador i despertar fresc. Conté Melatonina, Niacina, Vitamina B6, Rosella de Califòrnia, Llúpol i Bacopa per a nits òptimes.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

10,16€

IVA inclòs

11,95€ IVA inclòs

-15%

0,34 € / ud

Més informació

Somni Forte Phytoadvance

Nits serenes, matins lluminoses.

Què és Somni Forte Phytoadvance?

Somni Forte de Phytoadvance, amb tecnologia innovadora bi-3, és un avenç en la cura del somni. Aquesta tecnologia de doble capa ofereix tres accions essencials: conciliació ràpida del son, manteniment del son reparador i despertar fresc.

  • Melatonina: Aquesta hormona natural regula el cicle del son i, amb una ingesta de 1 mg poc abans de dormir, ajuda a reduir el temps necessari per agafar el son.
  • Niacina i Vitamina B6 : Aquests nutrients essencials treballen sinèrgicament per recolzar una funció psicològica saludable i reduir el cansament i la fatiga, preparant el cos per a un descans adequat.
  • Rosella de Califòrnia: Reconeguda per les seves propietats per millorar la qualitat del son, aporta un descans tranquil i reparador.
  • Llúpol: Aquest ingredient natural és conegut per les seves propietats relaxants i inductores del son, ideal per a aquells moments en què la inquietud impedeix dormir adequadament.
  • Bacopa: Actua com un calmant natural per a somnis agitats per l'estrès, facilitant una nit tranquil·la.

Amb Somni Forte de Phytoadvance, gaudeix d'un somni profund i reparador durant tota la nit i desperta sentint-te renovat.

Ingredients:

Agent de càrrega (cel·lulosa); extracte sec 4-6:1 de Grifonia (Griffonia simplicifolia, llavors) 100 mg contenint naturalment 30% 5-HTP (30 mg); agent de càrrega (hidroxipropilmetilcel·lulosa); colorant natural (concentrat de càrtam, espirulina); extracte sec 11-14:1 de Llúpol (Humulus lupulus, estròbils) 45,45 mg; agent de càrrega (fosfats de calci); Extracte sec 8:1 de Rosella de Califòrnia (Eschscholzia californica Cham, parts aèries) 25 mg; nicotinamida (vitamina B3) 16 mg NE (100% VRN*); extracte sec 10:1 de Bacopa (Bacopa monnieri L, planta) 12 mg; estabilitzant (croscarmelose de sodi); antiaglomerants (sals magnèsiques d'àcids grassos, diòxid de silici); melatonina; clorhidrat de piridoxina (vitamina B6) 1,4 mg (100% VRN*).

Com es fa servir Somni Forte Phytoadvance?

Prendre 1 comprimit a la nit, mitja hora abans de ficar-se al llit.

Presentació:

Envàs de 30 comprimits bicapa.

Especificacions

CaracterístiquesSense gluten, Sense Lactosa

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda