Preu reduït! Valeriana - Sakai - 60 càpsules

Fabricante:

Sakai Sakai

Valeriana - Sakai - 60 càpsules

223834

Nou

Complement alimentari a base de valeriana, dissenyat per ajudar a afavorir el descans i agafar el son.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

11,78€

IVA inclòs

12,15€ IVA inclòs

-3%

0,20 € / ud

Més informació

Valeriana Sakai

L´aliat natural perfecte per a un descans nocturn reparador.

Què és Valeriana Sakai?

La Valeriana és un complement alimentari a base d'extracte titulat de Valeriana , una planta amb propietats sedants naturals reconeguda per la seva capacitat per ajudar a induir el son i millorar la qualitat del descans .

La valeriana és coneguda pel seu efecte calmant i relaxant , cosa que la converteix en un aliat natural ideal per ajudar les persones a afavorir el seu descans . Les seves propietats han estat utilitzades durant segles a la medicina tradicional per tractar l'insomni i altres trastorns del son.

Aquest complement és particularment beneficiós per a les persones que tenen dificultats per agafar el son o mantenir-se adormides durant la nit. La seva fórmula potent, però suau, ajuda a calmar el sistema nerviós ia relaxar la ment, facilitant la transició al son i contribuint a un descans nocturn més reparador .

A més del seu efecte sedant, la valeriana també pot tenir un efecte positiu en la reducció de l'ansietat i l'estrès, cosa que alhora pot contribuir a millorar la qualitat del son.

Ingredients:

ÉS Valeriana (Valeriana arrel, maltodextrina); envoltant càpsula: cel·lulosa; antiaglomerants: cel·lulosa, fosfat de calci, estearat de magnesi.

ÉS=Extracte Sec.

Per dosi diària recomanada 1/2 càpsules:

310/620 mg ES Valeriana (Valeriana officinalis) titulat al 0,3% en àcids valerènics. 1/2 càpsules aporten 0,93/1,86 mg d'àcids valerènics.

Com es fa servir Valeriana Sakai?

Es recomana prendre de 2 a 4 comprimits al dia ingerits amb un got daigua. És preferible ingerir els comprimits de nit, 1 o 2 hores abans d'anar a dormir.

Els seus comprimits recoberts eviten la desagradable olor de l'arrel de Valeriana.

Presentació:

Envàs de 60 càpsules.

Especificacions

CaracterístiquesSense gluten, Sense Lactosa

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda