Preu reduït! Magneural - Margan Biotech - 90 càpsules

Fabricante:

Margan Biotech Margan Biotech

Magneural - Margan Biotech - 90 càpsules

224268

Nou

Magneural® és un complement alimentari que recolza el sistema nerviós i la funció psicològica mitjançant una barreja de vitamina B i magnesi biodisponible.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

27,03€

IVA inclòs

30,00€ IVA inclòs

-9%

0,30 € / ud

Més informació

Magneural Margan Biotech

Suport per a un sistema nerviós saludable i una funció psicològica òptima.

Què és Magneural Margan Biotech?

Magneural® és un complement alimentari dissenyat per recolzar el sistema nerviós i la funció psicològica . Conté un complex de vitamina B , incloent les vitamines B1, B2, B3, B6, B9, D-biotina i B12, juntament amb ATA Mg®, una forma de magnesi altament biodisponible .

El magnesi és un mineral essencial que contribueix a la funció nerviosa normal ia la salut mental, mentre que les vitamines B donen suport a la funció cerebral i ajuden a reduir la fatiga . Junts, aquests ingredients treballen sinèrgicament per ajudar a mantenir el benestar mental i físic.

Ingredients:

ATA Mg® (Acetil taurinat de magnesi), Bisglicinat de Magnesi, agent de recobriment: hidroxipropilmetilcel·lulosa (càpsula vegetal); agent de càrrega: cel·lulosa microcristal·lina; antiaglomerant: sals magnèsiques d'àcids grassos i diòxid de silici; Nicotinamida (Niacina-Vitamina B3), Piridoxal 5´-fosfat (Vitamina B6), Riboflavina (Vitamina B2), Tiamina HCl (Vitamina B1), Metilcobalamina 0,1% (Vitamina B12), Metilfolat de Calci (Vitamina B9) -biotina (Biotina).

Com es fa servir Magneural Margan Biotech?

Prendre 3 càpsules al dia, amb una mica daigua.

Presentació:

Envàs de 90 càpsules.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda