Preu reduït! Superboost Bio - Biotona - 200 grams

Fabricante:

Biotona Biotona

Superboost Bio - Biotona - 200 grams

206567

Nou

Presentat en envàs de 200 grams.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

23,73€

IVA inclòs

28,00€ IVA inclòs

-15%

11,87 € / 100 g

Més informació

Superboost Bio

Biotona Bio Superboost conté ginseng coreà i ginseng siberià o Eleutherococcus que donen suport entre els dos les prestacions físiques i mentals, mes particularment durant els períodes carregats i estressants.

La Maca contribueix de la mateixa manera que la Rhodiola a la vitalitat i la resistència en general. El Matcha o te verd japonès per excel·lència, el mat verd i el guaranà aporten una font d'energia instantània. Aquesta barreja conté a més pols raw dels fruits de camu camu.

Estudis científics dedicats a l'camu camu han demostrat que pot contenir 2% de vitamina C. La pols raw de cacau del Perú és una pols pur obtingut per pressió en fred de les faves de cacau Crioll fermentades. Les baies de Goji són una llaminadura sana sent objecte de nombrosos estudis científics.

La composició de Biotona Superboost conté a més canyella i gingebre per aportar al seu sabor una nota dinàmica i contribuir a la vitalitat.

Ingredients: Pols (100%) de maca *, ginseng siberià *, guaranà *, goji *, camu camu *, Matcha *, canyella *, ginseng coreà *, rodiola *, cacau *, mat verd *, gingebre *. * Cultiu ecològic (Lepidium meyenii, eleuterococ, Paullinia cupana, goji, Myrciaria dubia, Camellia sinensis, Cinnamomum zeylanicum, Panax ginseng, Rhodiola rosea, Theobroma cacau, Ilex paraguariensis, Zingiber officinale)

Forma d'ús: Afegiu Biotona Bio Superboost als seus smoothies i batuts en combinació amb (suc de) fruites, altres super aliments o simplement en llet (vegetal), iogurt o aigua, com prefereixi.

Presentació: Envàs de 200 grams.

Especificacions

CaracterístiquesProducte Bio

Brand

Marca dedicada a la recerca i innovació en el sector de l'alimentació i la salut moderna.


Biotona, superalimentos 100% naturals i biològics


Biotona va néixer en 2013 per a canviar els hàbits de consum de la població, oferint un estil de vida més saludable.


Per això, convida al consumidor europeu a prendre superalimentos com: fruites seques o liofilitzades, llavors i parts de plantes, que ajuden a mantenir una alimentació equilibrada i sana.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda