Preu reduït! Superfibres Bio - Biotona - 300 grams

Fabricante:

Biotona Biotona

Superfibres Bio - Biotona - 300 grams

206518

Nou

Presentat en envàs de 300 grams.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

14,29€

IVA inclòs

16,00€ IVA inclòs

-10%

4,76 € / 100 g

Més informació

Superfibres Bio

Font de Fibra

Biotona Bio Superfibres és un sublim complexe de fonts de fibres vegetals 100% naturals i biològiques. Les fibres solubles contribueixen a la funció intestinal i les fibres insolubles faciliten el trànsit.

L'ingredient principal d'Biotona Superfibres és una fibra alimentària totalment natural, procedent de goma aràbiga 100% pura de l'arbre Acacia senegal que conté com a mínim 90% de fibres solubles en la forma d'arabinogalactanos (polisacàrids).

Biotona Superfibres conté igualment fibres insolubles procedents de la farina de coco, fulles de figa de moro i llavors de cànem. La polpa seca de l'fruit de l'baobab africà conté també bastants fibres alimentàries solubles i insolubles així com vitamines, minerals i altres fito-nutrients. La pols de psyllium o pla- tago groc d'Índies (amb més de 80% de composició fibrosa) és capaç d'absorbir fins a 50 vegades el seu pes.

Ingredients: Pols ric en fibres de polpa de goma aràbiga *, llavors de cànem *, nou de coco mòlta *, figa de moro *, fruits de baobab *, cutícula de psyllium *. * Cultiu ecològic (Acacia senegal, Cannabis sativa, Cocos nuci- fera, Opuntia ficus-indica, baobab africà, Plantago ovata).

Forma d'ús: Afegiu Biotona Bio Superboost als seus smoothies i batuts en combinació amb (suc de) fruites, altres super aliments o simplement en llet (vegetal), iogurt o aigua, com prefereixi.

Presentació: Envàs de 300 grams.

Especificacions

CaracterístiquesProducte Bio

Brand

Marca dedicada a la recerca i innovació en el sector de l'alimentació i la salut moderna.


Biotona, superalimentos 100% naturals i biològics


Biotona va néixer en 2013 per a canviar els hàbits de consum de la població, oferint un estil de vida més saludable.


Per això, convida al consumidor europeu a prendre superalimentos com: fruites seques o liofilitzades, llavors i parts de plantes, que ajuden a mantenir una alimentació equilibrada i sana.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda