Preu reduït! Supersprouts Bio - Biotona - 300 grams

Fabricante:

Biotona Biotona

Supersprouts Bio - Biotona - 300 grams

202595

Nou

Presentat en envàs de 300 grams.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

11,27€

IVA inclòs

12,00€ IVA inclòs

-6%

3,76 € / 100 g

Més informació

Supersprouts Bio

Biotona Bio SuperSprouts Raw és una barreja d'alta qualitat de llavors germinades biològiques de sarraí, bròquil, mill marró, civada, alfals, de carabassa, quinoa vermella, sèsam blanc i negre i de gira-sol.

Després d'un rentat minuciós, les llavors es germinen durant 1 o 2 dies en condicions totalment controlades. La germinació fa eclosionar totes les forces vitals que contenen aquestes llavors i els aporten efectes benèfics. Les llavors germinades són també més digestives.

Després de la seva germinació s'assequen a 24 hores a una temperatura màxima de 42 ° C. El tractament que han seguit conserva totes les seves qualitats, nutrients i enzims, contràriament als tractaments industrials, en els quals la temperatura pot arribar i superar els 100ºC.

Gràcies a el cultiu bio ja aquesta forma de tractament, el Biotona SuperSprouts és un producte sa i cruixent.

Ingredients: Llavors germinades de: sèsam blanc * i sèsam negre *, gira-sol *, carbassa *, sarraí *, bròquil *, mill marró *, alfals *, quinoa vermella * i civada *. * Cultiu ecològic ** ** (sèsam , Helianthus annuus, Cucurbita pepo, fajol, Brassica oleracea, Mill, Medicago sativa, Chenopodium quinoa, Civada sativa).

Forma d'ús: Biotona Bio SuperSprouts Raw és perfecte per esmorzar, sol o combinat amb altres super aliments, barrejat en un musli, per empolvorar en els seus pastes de rebosteria, amanides i pudding o tal qual, amb un sabor potent i vigoritzant.

Presentació: Envàs de 300 grams.

Especificacions

CaracterístiquesProducte Bio

Brand

Marca dedicada a la recerca i innovació en el sector de l'alimentació i la salut moderna.


Biotona, superalimentos 100% naturals i biològics


Biotona va néixer en 2013 per a canviar els hàbits de consum de la població, oferint un estil de vida més saludable.


Per això, convida al consumidor europeu a prendre superalimentos com: fruites seques o liofilitzades, llavors i parts de plantes, que ajuden a mantenir una alimentació equilibrada i sana.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda