Fabricante:

Cha Cult Cha Cult

Te verd florent de la Xina Royal Rose - Cha Cult - 10 peces

223850

Nou

El te verd florent Royal Rose és una exquisidesa xinesa que combina la delicadesa del te verd de Guangnan, Yunnan, amb les belles flors de calèndula i rosa.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

Atenció: resten poques unitats!

21,00€

IVA inclòs
2,10 € / ud

Més informació

Te verd florent de la Xina Royal Rose Cha Cult

Un viatge sensorial a través de la majestuositat del te verd florent de la Xina.

Què és Te verd florent de la Xina Royal Rose Cha Cult?

Royal Rose és un te verd florent d'origen xinès que és un autèntic regal per als sentits. Produït al comtat de Guangnan, a Yunnan, es fa humitejant acuradament les puntes de les fulles de te verd abans que es refinen en mans expertes. Cada te florent s'uneix amb dues flors de calèndula i roses fresques, convertint-se en petites peces d'art .

En infusió, Royal Rose desplega la seva esplendor excepcional, revelant un fascinant joc de colors de flors vermelles i ataronjades entre un mar de puntes de fulles de verd maragda. El ram floral i fragant està envoltat de matisos de color de llimes madures, oferint un sabor i una estètica realment únics. Aquest te és lelecció perfecta per als amants del te que busquen una experiència de te veritablement luxosa i sensorial.

Ingredients:

Te verd, flors de calèndula, pètals de rosa.

Com es fa servir Te verd florent de la Xina Royal Rose Cha Cult?

  1. Escalfa l'aigua fins a assolir una temperatura de 75° - 80°C. Aquest rang de temperatura és ideal per alliberar els sabors delicats del te verd sense amargar-lo.
  2. Col·loca una peça o porció de Royal Rose a la teva tetera o tassa de te favorita.
  3. Aboqueu l'aigua calenta sobre el te i deixeu que s'infusioni durant 1 a 3 minuts. Durant aquest temps, observa com la peça de te floreix a l'aigua calenta, alliberant un mar de colors vibrants i una aroma fragant.
  4. Un cop transcorregut el temps d'infusió, el teu Royal Rose està llest per gaudir-ne. Assaboreix cada glop i gaudeix de la delicadesa d'aquest exclusiu te verd florent de la Xina.

Presentació:

Envàs de 10 peces (60 grams).

Brand

Ofereixen productes especialitzats per a l'elaboració de tes, produïts amb el màxim esforç, dedicació i qualitat.


Cha Cult, accessoris per a l'elaboració de tes


Elaboren productes fets a mà desenvolupats per artistes professionals que aconsegueixen els dissenys més originals. La seva filosofia es basa a impressionar per la seva alta qualitat i disseny únics.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 14/05/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda