Fabricante:

La Bona Salut La Bona Salut

Kukicha Verd Japonès Bio - La Bona Salut

Nou

Te únic i tradicional, fet amb les fulles, tiges i branquetes de l'arbust del te. Amb un sabor delicat i dolç, i baix en cafeïna, és una opció saludable i estimulant.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

8,43€

IVA inclòs

Més informació

Kukicha Verd Japonès Bio

Un glop de l'autèntica tradició del te japonès, dolç i suau, per gaudir-ne en qualsevol moment.

Què és Kukicha Verde Japonès Bio?

Kukicha Verde Japonès Bio és un te tradicional i únic que prové de Japó . Aquest te es distingeix perquè està fet no només amb les fulles, sinó també amb les tiges i les branquetes de l'arbust del te.

En ser orgànic, aquest Kukicha és cultivat sense pesticides o fertilitzants químics, respectant el medi ambient i assegurant que obtens un producte pur i d'alta qualitat .

Presenta un sabor delicat i dolç , amb notes de nou, que és molt apreciat pels amants del te. També és baix en cafeïna, per la qual cosa és una opció ideal per a aquells que busquen una beguda estimulant més suau .

A més, el seu ric contingut de minerals i vitamines el converteix en una opció saludable per a la rutina diària d'hidratació. Aquest te Kukicha Verde Japonés Bio és un testimoni de l'art i la tradició del te japonès, brindant-te una autèntica experiència de te a cada tassa.

Ingredients:

Te verd Kukicha.

Com es fa servir Kukicha Verde Japonès Bio?

  1. Escalfa aigua fins que arribi aproximadament a 70-80°C. El te verd, en general, no s'ha de preparar amb aigua bullent, ja que pot cremar les fulles i donar un sabor amarg.
  2. Mesura aproximadament una culleradeta de Kukicha Verd Japonès Bio per tassa d'aigua.
  3. Col·loca el te en un infusor oa la tetera.
  4. Aboca l'aigua calenta sobre el te.
  5. Deixa que el te s'infusioni durant uns 2-3 minuts. Aquest tipus de te no necessita gaire temps per alliberar el seu sabor.
  6. Després del temps d'infusió, retireu les fulles del te.
  7. Ara el teu te Kukicha Verde Japonès Bio està llest per ser gaudit. Si prefereixes, pots afegir una mica de mel o llimona per realçar-ne el sabor, encara que tradicionalment es beu sol.

Presentació:

Segons l'opció d'envasament escollida i en envàs especial per a infusions.

Especificacions

CaracterístiquesEnvase a medida, Producte Bio

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda