Fabricante:

La Bona Salut La Bona Salut

Te Mate amb Maracuià - La Bona Salut

Nou

Descobreix el Te Mate amb Maracuià, un viatge de sabor tropical amb notes de poma i pinya, i el toc especial de flors de calèndula i malva per a una beguda estimulant i aromàtica.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

4,90€

IVA inclòs
4,90 € / 100 g

Més informació

Te Mate amb Maracuià

Energia i exotisme a la teva tassa: el Te Mate amb Maracuià, una dansa de sabors tropicals i florals per despertar els teus sentits.

Què és Te Mate amb Maracuià?

Aquest Te Mate amb Maracuyá és una experiència exòtica i refrescant , que combina el vigoritzant mat brasiler amb una selecció de fruites i flors per crear una beguda única .

Els trossos de poma i els glaçons de pinya aporten una dolçor natural i un sabor tropical , mentre que la poma acidificada amb àcid cítric introdueix un toc d'acidesa que equilibra la barreja. L'aroma natural es complementa amb grànuls de maracuià liofilitzats , que conserven tota la intensitat i sabor d'aquesta fruita passional, sumant un perfil gustatiu complex i seductor.

Per acabar, les flors de calèndula i malva no només decoren la infusió amb els seus vibrants colors, sinó que també afegeixen subtils notes herbals i florals. És la tassa perfecta per a qui busca energia i un delit sensorial .

Ingredients:

Mat brasiler, trossos de poma, glaçons de pinya (pinya, sucre), trossos de poma acidificada (trossos de poma, acidulant: àcid cítric), aroma natural, grànuls de maracuià liofilitzats (xarop de glucosa, suc concentrat albercoc, midó modificat, espessidor: alginat de sodi), flors de calèndula, flors de malva.

Com es fa servir Te Mate amb Maracuià?

  • Escalfa aigua fins que arribi als 100°C.
  • Afegeix el Te Mate amb Maracuià (4-5 culleradetes /1 litre) a l'aigua calenta.
  • Deixa reposar entre 5 a 10 minuts.
  • Passat aquest temps, a gaudir!

Presentació:

Envàs de Segons l'opció d'envasament escollida i en envàs especial per a infusions.

Especificacions

CaracterístiquesEnvase a medida

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda