Fabricante:

La Bona Salut La Bona Salut

Infusió Honeytella - La Bona Salut

Nou

Una dolça fusió de honeybush, cacau i avellana, evocant els sabors indulgents de la Nutella, enriquida amb tocs de coco, ametlla i iogurt.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

5,70€

IVA inclòs
5,70 € / 100 g

Més informació

Infusió Honeytella

Assaboreix la dolçor, viu el moment.

Què és Infusió Honeytella?

La Infusió Honeytella és una experiència sensorial que combina la dolçor i la riquesa de l'honeybush amb els sabors indulgents que evoquen a la Nutella .

En cada tassa, es revelen notes suaus i dolces de l'honeybush al 32%, fusionant-se harmoniosament amb les closques de cacau i el cacau en gra . El toc cruixent de l'avellana trencadissa es barreja amb gotes de xocolata que afegeixen profunditat a aquesta infusió .

Les ametlles laminades proporcionen una textura i un sabor subtils, mentre que els pètals de roses negre i xips de coco introdueixen delicadesa i exotisme. El iogurt liofilitzat, amb la seva suavitat i cremositat, arrodoneix aquesta barreja, oferint una infusió que és tant una delícia per al paladar com una invitació a la relaxació.

Ingredients:

Honeybush (32%), closques de cacau, cacau en gra, avellana trencadissa (sucre, avellanes*, xarop de sucre de caramel), gotes de xocolata (sucre, pasta de cacau, mantega de cacau, mantega concentrada (llet*), pols de cacau amb baix contingut de greix, emulsionant (soja)), ametlles laminades*, pètals de roses negre, aroma, xips de coco, iogurt liofilitzat (sucre, iogurt a partir de llet desnatada, midó, espessidor: alginat de sodi) .

Com es fa servir Infusió Honeytella?

  1. Escalfa aigua fins que arribi als 100°C.
  2. Aboca l'aigua calenta sobre l'Honeytella.
  3. Deixa reposar entre 6 a 10 minuts.
  4. Passat aquest temps, a gaudir!

Presentació:

Segons l'opció d'envasament escollida i en envàs especial per a infusions.

Especificacions

CaracterístiquesEnvase a medida

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda