Pesto Basílic Pecorí - Bio Organica Italia - 130 grams

223443

Nou

Salsa orgànica d'alfàbrega amb formatge, oli d'oliva verge extra, anacards i pinyons. Ideal per realçar els teus plats amb un sabor autèntic i saludable. Envàs de 130 grams.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

3,59€

IVA inclòs
2,76 € / 100 g

Més informació

Pesto Basilico Pecorino Bio Organica Italia

Formatge Pecorí.

Què és Pesto Basilico Pecorino Bio Organica Italia?

És una salsa exquisida d'alfàbrega elaborada amb ingredients orgànics d'alta qualitat. Aquesta deliciosa combinació inclou un 65,5% d'alfàbrega fresca, oli d'oliva verge extra al 23%, anacards, formatge pecorí, pinyons, sal, suc de llimona i all en pols.

Provinent d'agricultura ecològica certificada, aquest pesto ofereix un sabor autèntic i saludable als plats. El seu procés de pasteurització garanteix la conservació de les seves propietats i un producte segur per al consum.

Ingredients:

Alfàbrega* 65,5%, oli d'oliva verge extra* 23%, ANACADS*, FORMATGE* pecorí, pinyons*, sal, suc de llimona*, all en pols*. *D'agricultura biològica.

Al·lèrgens: Fruits secs amb closca Llet i derivats

Com es fa servir Pesto Basilico Pecorino Bio Organica Italia?

Ideal per untar sobre pa, bruschetta, ous durs i verdures o com a condiment per a pizzes, primers o segons plats a base de carn o peix.

Presentació:

Envàs de 130 grams.

Especificacions

CaracterístiquesProducte Bio

Brand

Bio Organica Itàlia és una empresa familiar de tercera generació d'agricultors des de 1960. Són una empresa italiana líder en el mercat de les olives i verdures biodinàmiques.


Bio Organica Itàlia, olives i aperitius ecològics


Amb el pas del temps, l'empresa s'ha reconvertit seguint els criteris d'agricultura ecològica italiana. Promovent un cultiu a l'aire lliure en més de 220 hectàrees de terreny certificat com a orgànic.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda