Preu reduït! Striker - PWD - 120 càpsules

Fabricante:

PWD Nutrition PWD Nutrition

Striker - PWD - 120 càpsules

205038

Nou

Striker és un potent complement dissenyat per optimitzar els nivells de testosterona, impulsant la síntesi de proteïnes, laugment de massa muscular i la resistència.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

37,80€

IVA inclòs

45,00€ IVA inclòs

-16%

0,32 € / ud

Més informació

Striker

Elevar l'estàndard en potència i rendiment.

Què és Striker?

Striker és una fórmula avançada dissenyada per a aquells que busquen optimitzar els nivells de testosterona al cos . Basat en el poderós Tribulus Terrestris, aquest suplement actua per elevar els nivells de l'hormona Leutinitzant (LH), essencial per a la producció de testosterona. Però Striker no s'hi atura. Es complementa amb Fenogreco, conegut no només per impulsar la testosterona sinó també per proporcionar 4-Hidroxi-Leucina, que col·labora en la síntesi de proteïnes . Això es tradueix en beneficis notables com laugment de massa muscular i la reducció de greix corporal.

La inclusió de L-Lisina, un aminoàcid crucial, reforça aquesta síntesi. A més, la Civada Sativa és una addició estratègica que amplifica la testosterona disponible al cos. El Cordyceps Sinensis, per altra banda, imita els efectes de la HGH, una hormona vital per al creixement . I per garantir que aquesta testosterona sigui útil i biodisponible, l'extracte de Palmito Sierra és present per bloquejar la conversió no desitjada de testosterona a DHT.

El resultat és un suplement que no només potencia els nivells de testosterona sinó que també proporciona una sèrie d'altres beneficis relacionats amb el rendiment i la salut general .

Ingredients:

Ingredients per 4 càpsules: Extracte sec de Tribulus (Tribulus terrestris L., 90% Saponines) 1000mg, Agent de càrrega (Maltodextrina), Gelatina*, L-Arginina 400mg, Extracte sec de Fenogrec (Trigonella0 foenum) Extracte sec de Civada (Avena sativa L.) 300mg, Extracte sec de Cordyceps (Cordyceps sinensis (Berk) Sacc., 0,2% Adenosina) 200mg, L-Ornitina 200mg, L-Lisina 200mg, Extracte sec repens (W. Bartram) Small, 25% Àcid Grassos) 100mg, Antiaglomerant (Estearat de magnesi), Gluconat de zinc 50mg, Òxid de magnesi 50mg i Colorants (E-171 i E-132)*. *Components de la càpsula.

Al·lèrgens:

Conté gluten.

Composició:

Ingredients Per 4 càpsules *%VRN
Extracte sec de Tribulus terrestres 1000 mg -
Extracte sec de Fenogrec 300 mg -
Extracte sec de Civada sativa 300 mg -
Extracte sec de Cordyceps sinensis 300 mg -
Extracte sec de Saw palmetto 100 mg -
L-Arginina 400 mg -
L-Ornitina 200 mg -
L-Lisina 200 mg -
Zinc 6,51 mg 65%
Magnesi 30 mg 8%
*% VRN: Valors de Referència de Nutrients.

Com es pren les Striker amb gust de Maduixa?

Prendre 2 càpsules al matí i 2 càpsules a la nit.

Presentació:

Envàs de 120 càpsules de 1034 mg.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda