Preu reduït! Antiox - NPro - 100 ml

Fabricante:

NPro NPro

Antiox - NPro - 100 ml

226431

Nou

NPro Antiox, un complement que combat l'oxidació i recolza la regeneració de teixits per a una salut integral.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

14,11€

IVA inclòs

15,68€ IVA inclòs

-10%

14,11 € / 100 ml

Més informació

Antiox NPro

Renova el teu cos, revitalitza la teva vida amb Antiox.

Què és Antiox NPro?

NPro Antiox es presenta com un avenç significatiu en la suplementació nutricional, enfocat a oferir una solució integral per a la salut i el benestar general .

Aquest complement alimentari combina el poder d'ingredients naturals obtinguts mitjançant fermentació, com la cúrcuma, el groseller negre i el salze, per potenciar-ne les propietats al·logístiques, antioxidants i regeneratives . La seva formulació ha estat dissenyada acuradament per recolzar en condicions d'hiperpermeabilitat intestinal i afeccions com la malaltia de Crohn i la síndrome de l'intestí irritable.

A més, NPro Antiox brinda beneficis notables per a la salut musculoesquelètica, promovent al mateix temps la regeneració de teixits interns, pell, ungles i cabell . Això és degut a la efectiva sinergia dels seus components, rics en silici i plantes amb propietats al·logístiques, destacant per la seva capacitat per restaurar i enfortir l'organisme des de dins cap a fora.

Ingredients:

Aigua, Glicerina, Edulcorant: Estevia, Excipient (Diòxid de silici).

Per 3,3 ml: Concentrat de Raïm negre* (158,4 mg), Melassa de Canya* 105,6 mg), Cua de Cavall (88,4 mg), Cúrcuma arrel (85,8 mg), Vitamina E ( 26,4 mg), Clorur de magnesi 19,8 mg), Extracte sec de tabashir (13,2 mg), Vitamina B3 (13 mg), Barreja probiòtica (Lactobacillus acidophilus, Bifidobactenum bifidum, Lactobacillus casei, Lactobacillus casei ) (14,8 mg), Extracte sec de cua de Cavall (7,9 mg), Extracte sec de Cúrcuma (7,9 mg) Groseller Negre (7,9 mg), Salze (7,9 mg), Clorur de Sodi (7,9 mg), Extracte sec de groseller Negre (3,3 mg), Extracte sec de salze (3,3 mg), Vitamina B6 (2 mg), Bacteri acidolàctic (Lactobacilus rhamnosus) (1,6 mg) , Vitamina B2 (1,6 mg), Vitamina E (1,3 mg), Extracte sec de gingebre (1 mg), Extracte sec de pebre negre (0,7 mg), Vitamina D3 (2,6 mcg) i Vitamina B12 (1 mcg). (*) De procedència ecològica.

Com es fa servir Antiox NPro?

Prendre una dosi de dues o tres vegades al dia, barrejat amb aigua o suc, preferiblement en dejú o abans dels àpats. Una dosi equival a 20 gotes, 2ml o una culleradeta de cafè.

Presentació:

Envàs de vidre de 100 ml amb goter.

Especificacions

CaracterístiquesSense gluten, Sense Lactosa, Sense Sucre

Brand

Des de la seva fundació, NPro s'ha especialitzat en oferir productes de salut intestinal. Amb una línia pròpia d'elaboració i distribució exclusiva, NPro es destaca per assegurar que tant professionals del sector com clients, experimentin la qualitat i efectivitat de les seves formulacions, així com la idoneïtat dels seus serveis, tallers i aparatologia.


NPro, qualitat i eficàcia en salut intestinal


Combinació de formació i coneixement sobre el procés d'elaboració dels productes, buscant sinergies que contribueixin a un objectiu comú de salut preventiva i valor terapèutic.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda