Preu reduït! Mirtil Extracte de Baya amb Nabiu - Solgar - 60 càpsules vegetals

Fabricante:

Solgar Solgar

Mirtil Extracte de Baya amb Nabiu - Solgar - 60 càpsules vegetals

174398

Nou

Mirtil Extracte de Baya Amb Nabiu 60 càpsules vegetals de Solgar amb activitat antioxidant, antiinflamatòria i circulatòria.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

Atenció: resten poques unitats!

36,15€

IVA inclòs

42,53€ IVA inclòs

-15%

0,60 € / ud

Més informació

Mirtil Extracte de Baya Amb Nabiu

Al nostre Herbolari Online pots comprar el Mirtil Extracte de Baya Amb Nabiu 60 càpsules vegetals de Solgar amb activitat antioxidant, antiinflamatòria i circulatòria.

Què és el Mirtil Extracte de Baya Amb Nabiu de Solgar?

Solgar® Mirtilo Extracte de baia amb Nabiu blau conté dos baies de la mateixa família: el mirtil, Vaccinium myrtillus i el nabiu blau. Els nabius són petites baies de color blau i sabor dolç que es troben especialment a Amèrica del Nord. El mirtil té un sabor àcid i es cultiva principalment a Amèrica del Nord, nord d'Europa i nord d'Àsia. Totes dues baies es reconeixen pel seu color blau, encara que el blau del mirtil és més intens. I totes dues són baies riques en fitonutrients.

Ingredients:

Nabiu blau en pols (Vaccinium angustifolium), Extracte estandarditzat de baia de Mirtil (Vaccinium myrtillus) (25% d'antocianosids). Diluent: cel·lulosa microcristal·lina; Càpsula vegetal: hidroxipropil metil cel·lulosa; Sucre: sacarosa; Espessant: midó de blat de moro modificat; Sabor natural de nabiu blau; Goma guar; Antiaglomerant: estearat magnèsic vegetal; Àcid cítric; Antioxidant: barreja en pols de betacarotens i àcid ascòrbic.

Com es pren el Mirtil Extracte de Baya Amb Nabiu?

Es recomana prendre una càpsula diària.

Presentació:

Envàs de 60 càpsules vegetals.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda